Cauta

Putin s-a tunat pentru al-treilea mandat

Moscovitii au constatat ca premierul are o noua fata, neteda ca un fund de bebelus si au avansat ipoteza unei interventii estetice.

Putin i-a socat pe moscoviti cu noul look efeminat, realizat cu botox

Vladimir Putin, 58 de ani, si-a anuntat candidatura la prezidentiale, dar inainte si-ar fi facut oarece retusuri, sa-si inlature ridurile. La congresul Partidului Rusia Unita, femeile care il preferau cu riduri au avut nefericita surpriza sa constate ca Putin arata  ca dupa o sedinta extensiva cu botox. Medicul lui Putin, Dmitri Peskov, a negat ca ar sti de vreo interventie chirurgicala de natura estetica. Insa Jan Stanek, un medic estetician de top in Marea Britanie, nu are nicio indoiala: „S-a intervenit, dar l-au facut sa arate straniu. Netezirea prea tare a fruntii creaza un efect efeminat, de nedorit la un barbat.”

Femeile il placeau cu riduri, fiindca emana putere masculina

Michael Prager, medic estetician britanic, merge si mai departe cu critica: „S-a exagerat cu scoaterea cearcanelor de sub ochi si a ridurilor din jurul ochilor. Acum, dupa cum se spune in limbajul nostru, s-a obtinut efectul de ochi de peste mort, din cauza ca nu-si mai poate exprima emotiile, muschiul fiind paralizat!”  Aoleu, nici nu se mai poate uita urat la Base!

Medvedev l-a demis pe „clevetitorul” Kudrin

Alexei Kudrin

Presedintele rus s-a suparat rau pe vicepremierul si ministrul de Finante, Alexei Kudrin, dupa ce acesta a spus ca el nu mai vrea sa ocupe postul daca Medvedev vine premier la viitoarele alegeri. Existenta unui conflict intre ministrul Finantelor si Medvedev a facut rubla sa se deprecieze in fata dolarului. La o sedinta de guvern, Medvedev i-a cerut sa-si scrie demisia, dar Kudrin a zis ca va vorbi cu premierul Putin. Se pare ca acesta a fost de acord cu Medvedev!

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version