AcasăNewsPutin s-a tunat pentru al-treilea mandat

Putin s-a tunat pentru al-treilea mandat

Putin i-a socat pe moscoviti cu noul look efeminat, realizat cu botox

Moscovitii au constatat ca premierul are o noua fata, neteda ca un fund de bebelus si au avansat ipoteza unei interventii estetice.

Putin i-a socat pe moscoviti cu noul look efeminat, realizat cu botox

Vladimir Putin, 58 de ani, si-a anuntat candidatura la prezidentiale, dar inainte si-ar fi facut oarece retusuri, sa-si inlature ridurile. La congresul Partidului Rusia Unita, femeile care il preferau cu riduri au avut nefericita surpriza sa constate ca Putin arata  ca dupa o sedinta extensiva cu botox. Medicul lui Putin, Dmitri Peskov, a negat ca ar sti de vreo interventie chirurgicala de natura estetica. Insa Jan Stanek, un medic estetician de top in Marea Britanie, nu are nicio indoiala: „S-a intervenit, dar l-au facut sa arate straniu. Netezirea prea tare a fruntii creaza un efect efeminat, de nedorit la un barbat.”

Femeile il placeau cu riduri, fiindca emana putere masculina

Michael Prager, medic estetician britanic, merge si mai departe cu critica: „S-a exagerat cu scoaterea cearcanelor de sub ochi si a ridurilor din jurul ochilor. Acum, dupa cum se spune in limbajul nostru, s-a obtinut efectul de ochi de peste mort, din cauza ca nu-si mai poate exprima emotiile, muschiul fiind paralizat!”  Aoleu, nici nu se mai poate uita urat la Base!

Medvedev l-a demis pe „clevetitorul” Kudrin

Alexei Kudrin

Presedintele rus s-a suparat rau pe vicepremierul si ministrul de Finante, Alexei Kudrin, dupa ce acesta a spus ca el nu mai vrea sa ocupe postul daca Medvedev vine premier la viitoarele alegeri. Existenta unui conflict intre ministrul Finantelor si Medvedev a facut rubla sa se deprecieze in fata dolarului. La o sedinta de guvern, Medvedev i-a cerut sa-si scrie demisia, dar Kudrin a zis ca va vorbi cu premierul Putin. Se pare ca acesta a fost de acord cu Medvedev!

author avatar
Adina Mutar
252 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger