AcasăNewsPutin, probleme, ma?

Putin, probleme, ma?

Vremuri grele pentru Putin! Magnatul rus Boris Berezovski ofera 50 de milioane celui care il va aresta, iar Prima Doamna a Rusiei se pare ca l-a parasit.

In ultimii doi ani, Vladimir cu Ludmilla au fost vazuti impreuna doar de doua ori

Berezovski, autoexilat din 2001 la Londra, a promis o recompensa de 50 de milioane de dolari pentru arestarea actualului premier Vladimir Putin.

Aceeasi suma ca pentru Gaddafi

Spioana cu parul rosu Anna Chapman l-ar fi despartit pe Putin de sotie

Banii pot merge la oricine are acest curaj: procurori, garzi de corp, functionari ai aparatului guvernamental, colaboratori. Berezovski ofera si motivul legal pentru arestarea lui Putin, „capturarea violenta a puterii”, ceea ce intra sub incidenta articolului 278 din Codul Penal rus, in cazul rebeliunii armate.

Fosta gimnasta Alina Kabaieva i-ar fi facut un copil lui Putin

Totodata, magnatul ii indeamna pe rusi sa nu permita investirea lui Putin la 7 mai, sa blocheze convoiul lui Putin spre Kremlin la acea data.  Suma de 50 de milioane de dolari este aceeasi promisa de rebelii libieni pentru capturarea „tiranului Gaddafi”.

Prima Doamna s-a retras la manastire

In timp ce Berezovski se agita pe afara, in tara continua stradania reporterilor de a o gasi pe Prima Doamna, Ludmilla. Ziarele de opozitie au scris ca aceasta nu a fost vazuta alaturi de sotul ei de cand s-a anuntat victoria in alegerile prezidentiale. Prilej de a reaminti ca infidelitatile acestuia cu celebra spioana Anna Chapman ar fi pus capat casniciei lor. Ludmilla, 54 de ani, il iertase de zvonurile ca Vladimir ar fi avut o aventura cu gimnasta Alina Kabaieva, cu care ar fi facut si un copil, spun gurile rele. Dar pe Anna n-a mai inghitit-o! De atunci, Ludmilla nici n-a mai fost vazuta in public, retragandu-se in casa de oaspeti  de un milion de dolari a unei vechi manastiri, aproape de granita cu Estonia.

author avatar
Adina Mutar
1.551 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger