AcasăNewsPutin nu vrea sa se auda nici musca pe timpul Mondialului

Putin nu vrea sa se auda nici musca pe timpul Mondialului

Moscova a avertizat Ucraina: o posibila declansare a unei actiuni militare pe durata Campionatului mondial de fotbal gazduit de Rusia o va aduce la portile Infernului.

Un terifiant raport al ministerului rus al Apararii, care circula cu trei zile in urma la Kremlin, arata ca presedintele Trump a primit, prin intermediul generalului Joseph Dunford, seful Statului Major american, un ultim avertisment provenit de la Vladimir Putin pentru a impiedica Kievul (sustinut de occidentali) sa declanseze o actiune militara pe durata Mondialului care va avea loc in perioada 14 iunie-15 iulie in Rusia. „Sper ca nu vor fi provocari, insa daca se intampla, cred ca va avea consecinte foarte serioase pentru statul ucrainean”, a declarat saptamana trecuta Putin. SUA acuza Rusia ca ii sustine pe separatistii prorusi in estul Ucrainei, in conflictul cu fortele ucrainene declansat in 2014. Generalul Dunford a primit ordinul de a se deplasa in Finlanda pentru a primi direct de la omologul sau rus, generalul Valeriy Gherasimov, avertismentul ca ucrainenii nici sa nu respire pe durata competitiei sportive pe care Putin o doreste ca un vector de imagine a Rusiei. Un eveniment sportiv cu audienta planetara dar care are loc intr-un climat de vii tensiuni Est-Vest si care nu se stie cat va contribui la bunastarea rusilor, principal subiect al campaniei sale electorale.

 Robbie Williams canta in deschidere

Starul pop va canta la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale la Fotbal,  care va avea loc pe stadionul Lujniki din Moscova (80.000 de locuri) Meciul de deschidere al turneului final va avea loc intre Rusia si Arabia Saudita. Robbie Williams va canta si cu soprana Aida Garifullina. ”Sunt atat de fericit si astept cu nerabdare sa ma intorc in Rusia pentru acest moment unic. Am cunoscut multe in cariera mea, dar participarea la o ceremonie de deschidere a Cupei Mondiale a FIFA in fata unui stadion de 80.000 de spectatori si milioane de fani din intreaga lume este un vis al copilariei „,a declarat Robbie Williams. La ceremonia de deschidere va participa si starul brazilian Ronaldo.

author avatar
Tudor Borcea
457 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger