AcasăNewsPutin nu crede ca are nevoie de intalniri cu electoratul

Putin nu crede ca are nevoie de intalniri cu electoratul

Fara haine, Putin reuseste sa fie chiar mai impunator decat in costumele bine croite

Premierul rus, Vladimir Putin, a declarat ca „nu are nevoie” de intalniri electorale pentru a pregati alegerile prezidentiale din martie 2012.

Fara haine, Putin reuseste sa fie chiar mai impunator decat in costumele bine croite

La o intalnire cu scriitorii rusi, Putin a fost intrebat de Roman Zlotnikov daca intrevederea  a fost organizata in scop electoral. „Nu vreau sa par dezagreabil, dar nu am nevoie de intalniri electorale”, a raspuns Putin. Adevarul este ca multi analisti socotesc ca Putin ar castiga fara probleme, deoarece nu exista o opozitie reala, iar fostul presedinte si actualul premier este cel mai puternic om de aproape 12 ani. In plus, stie si cum sa-si vanda imaginea, mai putin pe cea „ameliorata” cu botox. Daca se mai duce o data la pescuit, sau mai apare la o partida de vanatoare calare si la bustul gol, Rusia ii cade la picioare. Si daca mai si danseaza in public, dupa „metoda Eltin”, succesul e garantat.

Toata lumea mainile sus

Fostul ofiter KGB stie cum sa se remarce cand trebuie, fie printr-un gest amuzant, fie printr-o grimasa taioasa, care-i demonstreaza puterea. Si oricum, ar putea sa apeleze in ultima instanta si la „metoda Andropov”. Cica acesta, fost sef al KGB-ului, ar fi intrat la adunarea Sovietului Suprem cu o garda inarmata pana-n dinti. Seful garzii a strigat: „Mainile sus!” Toti au ridicat ambele maini. „Asa, acum lasati jos, incet, mana stanga. Bravo! Dragi tovarasi, in unanimitate, Iuri Andropov a fost ales presedintele prezidiului Sovietului Suprem. Va multumim!” Acesta e un banc, dar metoda e foarte sigura!

author avatar
Adina Mutar
84 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger