AcasăNewsPutin, LOVIT în mândria Rusiei în Crimeea: Podul Kerci, DISTRUS într-o explozie!...

Putin, LOVIT în mândria Rusiei în Crimeea: Podul Kerci, DISTRUS într-o explozie! Mâna cui a fost? (VIDEO)

Kremlinul a adus in zona podului Crimeii si in stramtoarea Kerci cele mai avansate sisteme antirachete si antinave ale armatei ruse

Prima ipoteză a rușilor este că un camion a fost detonat în timp ce traversa podul, făcând publice imaginile surprinse pe camerele de supraveghere. Podul era considerat o țintă militară pentru Armata ucraineană. Un consilier al administrației prezidențiale ucrainene a descris explozia drept „un început”.

Ucrainenii au pus capcane cu camioane şi vagoane

Pe imaginile video surprinse de camerele video de pe pod se vede, într-adevăr, un camion care rulează pe calea rutieră a podului, exact în locul unde are loc explozia câteva momente mai târziu.

Pe înregistrarea din lungul podului se vede exact momentul când are loc explozia, dar la o privire mai atentă pare că „centrul” exploziei este mai degrabă în dreapta podului, undeva pe/deasupra apei, nu pe centrul căii de rulare acolo unde era camionul.

Potrivit Comitetului național antiterorist din Rusia, în primă fază a explodat un camion, apoi un vagon-cisternă al unui tren ce circula pe o rută paralelă.

Ruşii susţin că n-au fost victime

Faptul că nu au existat victime, după cum susțin autoritățile rusești, e un alt element ciudat. Nu doar că cel puțin șoferul camionului capcană ar fi avut șanse minime să scape într-o astfel de explozie puternică, ci și cel puțin un alt șofer ar fi fost prins exact în deflagrație.

Două secțiuni feroviare ale podului s-au prăbușit, potrivit informațiilor. Comitetul de Investigații al Rusiei a deschis un dosar penal. Podul, având o lungime de 19 km, a fost inaugurat în 2018, la patru ani după anexarea de către Rusia a Peninsulei Crimeea.

author avatar
Andrei Ștefan
776 afisari

15 COMENTARII

  1. Trea sa puie si ei o santinela si camere ascunse. E usor sa torpilezi podul.

  2. Eu l-as fi doborat cu deltaplanul noaptea din zbor cu mortiere.. pac loveam mortiera de un chetroi apoi o aruncam in pod iar loveam mortiera de un chetroi iar aruncam in pod pana cadea podu.

  3. treaba lor, descurce-se cu problemele pe care si le fac unii altora cu imbarligaciuni de peste ocean.
    vedeti, la noi treaba e mult mai simpla, podurile cazand singure, coruptia aici e cea mai mare bomba.
    oricum, cu cat se-ntampla mai multe nefacute pana pe 16+7 octombrie, cu atat mai mare va fi bubuiala in noiembrie.
    sa ne rugam lui Dumnezeu sa nu bata vantul spre noi.
    sa vedem ce-om face aici cu facturile si cu ratele la credite ca vad ca si ai nostri „barbati de stat” o cauta cu lumânarea sociala.

  4. Acum inteleg, la 37 de ani ca tot ce era rusec si trainic, rachete spatiale, roboti, ineventii patentate, ambitii, progres stiintific, nu era din regiinea Moscovei sau Kirgastan, era din Ucraina si Belarus, ei sunt nemtii slavi.

  5. Am uirat sa mentionez: Estonia, Letonia si Lituania, ca si creiere pt. sovietici, credite pe care si le asuma rusii din regiunea moscovei.

  6. Intr-un razboi orce sabotaj este posibil ,face parte din elementele luate in calcul de ambele parti beligerante .
    S-a extis conflictul ,iar asta v-a lasa Ucraina fara prea multe solutii ,iar Rusia va merge pana la capat.

  7. Era un analist deasta pe la TV care se întreba singur dacă asta nu este un motiv sa dea cu nucleara și uite asa cum ăștia cauta cu alte cuvinte provocari sa fie total!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger