AcasăNewsPutin isi reia fisa postului la Kremlin

Putin isi reia fisa postului la Kremlin

Ludmilla s-a retras din viata publica, dar Putin a adus-o la vot

In ciuda artileriei Opozitiei, Vladimir Putin este favoritul alegerilor prezidentiale din Federatia Rusa.

Ludmilla s-a retras din viata publica, dar Putin a adus-o la vot

Inca sase ani cu Vladimir Putin si Federatia Rusa va deveni puternica si stabila ca pe vremea sovietelor, cred oamenii.

Cu nevasta la vot, de la manastire

Tinerele FEMEN au fost tavalite de catre politisti si securisti

Cinci candidati s-au inscris in cursa prezidentiala, dar niciunul nu este de „talia” lui Putin.  Ghennadi Ziuganov este prea comunist, Vladimir Jirinovski este ultranationalist, liderul Rusiei Juste (centru-stanga), Serghei Mironov, nu prea inspira incredere, iar Mihail Prohorov este prea… miliardar. Ramane Vladimir Putin sa mai inhate un mandat, al treilea.

„Ursii” de la clubul siberian cu acelasi nume nu s-au mai imbracat pentru votare

Ieri, a fost ultimul care s-a dus la vot dintre candidati, impreuna cu sotia sa, Ludmila. De ceva vreme incoace presa ruseasca tot o cauta pe Ludmilla, mai ales de cand cu dezvaluirile ca aceasta manca bataie de la sotul ei, care o si insela. Negasind-o, presa a speculat ca aceasta s-a retras la manastire.

Proteste si infarcte

Doi barbati au murit, ieri, la urne. Unul, in varsta de 65 de ani, membru al unei comisii electorale locale din Zelenograd, si-a luat o pauza de tigara si dus a fost. Altul, in varsta de 53 de ani, abia externat din spital, a facut infarct intr-o sectie de votare dim Omsk, Siberia. Tot in Siberia, adeptii inotului la „copca” s-au dus la vot in chiloti, pe temperaturi sub 0 grade Celsius si dupa ce facusera o baie. Dar cele mai multe senzatii au starnit, din nou, tinerele protestatare ucrainence de la grupul FEMEN. Acestea au manifestat cu sanii goi in sectia de vot unde tocmai votase premierul Vladimir Putin, avand scris pe piept: „Fur pentru Putin!”

author avatar
Adina Mutar
580 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger