AcasăNewsPutin i-a facut morala lui Khabib Nurmagomedov

Putin i-a facut morala lui Khabib Nurmagomedov

Putin l-a rugat pe tatal lui Khabib sa nu-l pedepseasca prea aspru

Liderul de la Kremlin l-a felicitat ieri pe campionul mondial la categoria usoara dar l-a prevenit ca trebuie sa respecte ”anumite reguli”, dupa ce victoria acestuia asupra starului irlandez din MMA Conor McGregor s-a soldat cu o bataie generala in afara ringului.

Putin l a rugat pe tatal lui Khabib sa nu l pedepseasca prea aspru

”Este un sport si si aici trebuie sa respecti anumite reguli, nu numai sportive dar si morale”, l-a dascalit Putin pe Khabib. Dupa victoria din Las Vegas, Nurmagomedov a parasit ringul si a sarit la antrenorul lui McGregor dupa acesta l-a insultat, totul degenerand intr-o bataie generala intre staff-urile celor doi luptatori. ”Ai indeplinit misiunea principala: sa castigi in mod demn si convingator”, a continuat Putin, sperand ca ”sportul va prima si vei avea relatii bune cu adversarii tai”. ”Ii voi cere tatalui tau sa nu te pedepseasca prea aspru”, a adaugat Putin, privindu-l pe tatal campionului care se afla alaturi.Khabib, originar din republica rusa Daghestan, si-a cerut scuze dupa meciul cu McGregor, adaugand ca tatal lui i-a promis o bataie cand se va intoarce acasa. ”Nu am luptat rau, in ciuda lipsei de respect fata de echipa mea, parintii mei, tara mea, m-am purtat demn, dar au fost momente cand nu ma mai puteam controla din cauza provocarilor pe tot timpul meciului”, s-a justificat Nurmagomedov in fata lui Putin.Presedintele rus a luat-o pe ocolite comparand  Rusia cu „o familie mare”, adaugand ca „bineinteles, intr-o familie, totul se poate intampla”. Dar, a spus Putin, rusii trebuie sa se ”stapaneasca” peste hotare. Asta nu inseamna insa ca ”daca suntem atacati din afara, nu numai tu, toti putem sari in asa fel incat sa nu inteleaga ce sa intamplat cu ei”.

author avatar
Tudor Borcea
364 afisari

2 COMENTARII

  1. Judo trebuia sa ramana o arta. In Japonia iti zbura capul daca sareai la samurai. Putin are aceasta semieducatie nipona. Nervii nestapanirea necuratenia nu e in spiritul nipon. Ar trebui astfel de iesiri sanctionate prin regulamentul sportiv. Sportivii nu au nimic de invatat pentru viata.Competitia e azi, viata continua si dupa maine. Luptele mixte nu duc decat la niste brute sportive, nu li se slefuieste maniera comportamentala educația nonviolenta..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger