AcasăNewsPutin e categoric cu LGBT

Putin e categoric cu LGBT

Si cand vorbeste despre problema homosexualitatii in Rusia, Vladimir Putin pastreaza doza de diplomatie caracteristica un personaj scolit la cursurile KGB-ului. Liderul moscovit afirma ca nu are niciun fel de probleme cu membrii comunitatii LGBT, insa cand vine vorba despre drepturile acesteia discursul se schimba, iar normalitatea ia locul fantasmelor fluturate de ideologia progresista.

Controversatele legi anti-homosexualitate adoptate de Duma de Stat rusa nu incalca drepturile minoritatilor sexuale, afirma Vladimir Putin. Intr-un discurs rostit in fata membrilor Clubului International Valdai, presedintele rus a insistat ca legislatia interzice „doar propaganda relatiilor sexuale non-traditionale dintre minori. Fara valorile crestinismului, fara norme morale care au fost modelate de-a lungul mileniilor, oamenii vor pierde in mod inevitabil demnitatea lor umana. Uitati-va la Europa Occidentala, unde orice identitate traditionala, inclusiv identitatea sexuala, este respinsa. Exista o politica care echivaleaza familii cu multi copii cu familii de acelasi sex, credinta in Dumnezeu cu credinta in Satana. Da, dreptul minoritatii de a fi diferit trebuie respectat, insa dreptul majoritatii nu trebuie pus la indoiala niciodata!”.

In Rusia, legile de propaganda anti-homosexuala prevad amenzi pentru furnizarea de informatii despre homosexualitate persoanelor care nu au implinit varsta de 18 ani – de la 4.000 la 1 milion de ruble!

Este evident ca presedintele rus nu ia in calcul o relaxarea legislatiei in domeniu, iar raspunsul sau pe marginea acestui subiect, chiar daca imbracat in hainele diplomatiei, arata determinare si punct de vedere categoric. Asta, in pofida deselor preocupari ale Occidentului pe marginea discriminarilor din Rusia, cu Boris Johnson (ex-ministru de Externe al Marii Britanii) ultimul nume inscris pe lista avocatilor comunitatii LGBT.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
371 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger