AcasăNewsPutin contraataca pe toate planurile

Putin contraataca pe toate planurile

Putin il cheama la ordine pe Ahmadinejad tocmai in China

Presedintele rus Vladimir Putin s-a pornit pentru a forma o alianta ferma impotriva planurilor economico-militare a elitei globaliste.

Putin il cheama la ordine pe Ahmadinejad tocmai in China

La Sankt-Petersburg se desfasoara summitul Rusia-UE, delegatia europeana fiind condusa de presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy si de presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso. Putin le-a comunicat ca Rusia va incepe, in cursul acestui an, construirea gazoductului South Stream, ce va transporta gaz rusesc spre Europa, ocolind Ucraina, care se vrea un raspuns la toate demersurile UE de a scapa de sub dependenta de gazul rusesc.

In privinta planurilor militare impotriva Siriei si Iranului, Putin s-a intalnit deja cu presedintele francez Francois Hollande si cancelarul german Angela Merkel. Aceasta a anuntat ca Rusia si Germania sunt pentru o solutie politica in Siria. Si Turcia a schimbat oarecum macazul in ceea ce priveste Siria. Liderii Armatei Siriene Libere au primit notificari prin care li se retrage permisiunea de a lansa operatiuni militare de pe teritoriul Turciei! Cat despre Iran, Putin se va intalni saptamana viitoare cu Ahmadinejad la Beijing!

author avatar
Adina Mutar
272 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger