AcasăNewsPutin cere FSB sa-i verifice mai bine pe refugiatii care vin in...

Putin cere FSB sa-i verifice mai bine pe refugiatii care vin in Rusia

Presedintele Federatiei Ruse a subliniat ”neutralizarea” teroristilor deghizanti in refugiati

Presedintele a cerut Serviciului Federal de Securitate sa-i supravegheze pe cei care ajung pe teritoriul rusesc sub statutul de refugiati, subliniind ca criza emigrantilor din Europa nu are legatura cu actiunile rusesti din Siria.

Presedintele Federatiei Ruse a subliniat ”neutralizarea” teroristilor deghizanti in refugiati

”Controlul refugiatilor care vin in Rusia ori care trec pentru a ajunge in alte tari din Europa trebuie intarit”, a declarat Putin in timpul unei reuniuni cu serviciile de securitate, informeaza RT. Presedintele Federatiei Ruse a insistat asupra crizei refugiatilor, care a aparut ”inainte ca Rusia sa antameze operatiuni antiteroriste in Siria”, dand ca exemplu si refugiatii afgani prezenti la frontiera macedoneana. ”Si pentru asta sunt responsabile actiunile ruse in Siria? ”. ”Cauza acestei crize a refugiatilor este destabilizarea regiunilor din intreaga lume, in special Orientul Mijlociu”, afirmand ca, in privinta eforturilor Moscovei in regiune, ele au ca scop stabilizarea situatiei tarilor afectate de terorism si asigurarea conditiilor pentru ca emigrantii sa revina acasa. Insa, a continuat Putin, este necesara ”inchiderea teritoriului Rusiei” pentru combatantii din Orientul Mijlociu si din alte regiuni care incearca sa-i treaca frontierele si ”neutralizarea” celor implicati in terorism.

Germania a pierdut 130.000 de emigranti inregistrati

Autoritatile federale nu stiu unde se afla 130.000 de emigranti inregistrati, in conditile in care aproape un emigrant din opt intrati in Germania dispare dupa prima inregistrare, informeaza Sueddeutsche Zeitung, citand Ministerul de Interne. Din cele 130.000 de persoane, o mare parte ar putea fi deja in alte tari, unde ar putea fi implicate in munca la negru, criminalitate etc, potrivit sursei citate.

author avatar
National
120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger