AcasăNewsPutin ataca scutul antiracheta cu crosa-n mana

Putin ataca scutul antiracheta cu crosa-n mana

Presedintele rus, Vladimir Putin, a insarcinat, prin decret prezidential, Ministerul Afacerilor Externe si alte institutii ale tarii sa rezolve problema scutului antiracheta.

Putin si-a trasat directia „pucului” exersand cu hocheistii

Prima actiune ca presedinte investit, aratand care este prioritatea politicii sale externe, este obtinerea de garantii ferme ca viitorul scut antiracheta american din Europa, care vizeaza in mod direct Romania, nu va fi indreptat impotriva potentialului strategic rusesc.

Reamintim ca, la nivel oficial, prin Ministerul Apararii, Federatia Rusa a amenintat si cu „actiuni preventive” asupra amplasamentelor NATO din cadrul scutului antiracheta, daca nu se accepta participarea directa a rusilor in sistem. Dupa semnarea decretului, Putin a participat la un meci de hochei impotriva unei echipe formate din foste legende sovietice. Presedintele a reusit sa trimita doua pucuri in poarta adversa, in uralele lui Silvio Berlusconi si Gerhard Schroeder, aflati in tribune. Echipa de amatori a lui Putin a obtinut victoria, cum altfel?

author avatar
Adina Mutar
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger