AcasăNewsPutin a invitat investitori de 1000 de miliarde de dolari

Putin a invitat investitori de 1000 de miliarde de dolari

Putin incearca sa atraga in Rusia mari investitori globali

Depasirea crizei economice si stabilitatea energetica sunt principalele subiecte care vor fi discutate la Forumul Economic International, al lui Putin.

Putin incearca sa atraga in Rusia mari investitori globali

Pana la 23 iunie, la Sankt-Petersburg  se desfasoara „replica forumului de la Davos”, unde investitorii straini vor avea ocazia sa cunoasca membrii noului Cabinet al Rusiei.

Bilderbergul Henry Kissinger, invitat special

Peste 1400 de reprezentanti ai mediului de afaceri din Rusia si din strainatate si oficiali ai guvernelor vor cauta sa stabileasca relatii economice profitabile. La forum este asteptat si unul dintre cei mai influenti strategi din ultimele decenii, bilderbergul Henry Kissinger, dupa cum a precizat guvernatorul Sankt-Petersburgului, Gheorghi Poltavcenko.  Una dintre temele principale de discutie va fi „consolidarea securitatii energetice”, o contrastrategie e celei europene care cauta alternative la dependenta energetica de Rusia. Vladimir Putin a cerut si o reforma a Fondului Monetar International, sustinand ca natiunile BRICS (Brazilia, Rusia, India, China, plus Africa de Sud)  sa aiba un rol important in distributia fondului international, din moment ce contribuie cu 75 de miliarde de dolari. La intalnire participa reprezentantii a patru mari fonduri de investitii, care totalizeaza 1000 de miliarde de dolari: David Bonderman, de la Texas Pacific Group Capital, Leon Black, de la Apollo Global Management, Lou Jiwei, de la China Investment Corp. Si Mohammad al-Saad, de la Kuwait Investment Authority.

author avatar
Adina Mutar
132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger