AcasăNewsPutin: „Americanii sunt parazitii economiei mondiale”

Putin: „Americanii sunt parazitii economiei mondiale”

Intr-o intalnire cu membrii unei miscari de tineret pro-Kremlin, premierul rus Vladimir Putin i-a numit pe americani „parazitii economiei mondiale”.

Putin i-a vrajit pe copiii din grupul „Nasii”, dovedindu-si puterea, intai punandu-si mintea cu o tigaie, pe care a indoit-o, apoi prin skanderberg

Aflati intr-o tabara de vara, copiii din grupul „Nasii” (care s-a format ca o rezistenta impotriva „tinerilor portocalii” subventionati din afara) au primit instruirea politica chiar de la premier. „Americanii traiesc peste ceea ce isi pot permite si transfera o parte a problemelor pe umerii economiei globale, traiesc ca niste paraziti ai economiei mondiale si de pe urma monopolului dolarului, ceea ce este o amenintare la adresa pietei financiare”, le-a spus premierul. „China si Rusia detin o parte din rezervele lor in garantii americane si ar trebui sa existe alte rezerve valutare”.

„Luptati pentru unirea Rusiei cu Belarus!”

Copiii au fost foarte incantati ca premierul si-a facut timp sa-i viziteze si n-au ascuns faptul ca tineretul il vrea pe Putin din nou presedinte. Un tanar, intrebat daca va veni si presedintele Medvedev, a raspuns:. „Numai persoanele serioase vin aici!” Multi il acuza pe premier ca a pornit deja campania electorala, desi nu si-a anuntat candidatura. Responsabilii cu imaginea il sfatuiesc sa aiba grija la exprimarea convingerilor socotite de „tip sovietic”, care nu cadreaza cu democratia afisata oficial. Dar Putin spune ce gandeste, pentru ca un sondaj de opinie a aratat ca 70 la suta dintre rusi au incredere in el. De aceea, a plusat, spunand ca ar fi de acord cu o unire a Rusiei cu Belarusul intr-un singur stat, ca „pe vremea Uniunii Sovietice”. „Daca si poporul belarus vrea, luptati pentru asta!”, i-a indemnat Putin.

author avatar
Adina Mutar
279 afisari

3 COMENTARII

  1. ARE DREPTATE PUTIN.
    E UNUL DIN CEI MAI BUNI CONDUCATORI DINTRE TOTI SEFII DE STATE IN VIATA SA FIE CLAR
    AMERICANII NU AU REUSIT SA-L INGENUNCHIEZE CU TOATE CA ISI DAU SILINTA CAM DE MULT.

  2. Da, Ptin are putina dreptate, dar nu de tot.Daca facea referire si la fosta urss, care era parazitul care traia pe spinarea statelor din lagarul socialist, il credeam de tot.Si cealalata uniune sovietica de peste Atlantic a trait inca de la formare pe spinarea bastinasilor, dupa care s-a intins aproape pe spinarea intregii planete, noroc ca mai este Rusia, China si alte state oarecum independente, care incearca sa se opuna marelui imperiu ce sta sa subcombe din prorpiile cauze interne.Sa ne pregatim atunci cand marele imperiu va cadea, vom fi striviti din greu, mai ales din cauza tradatorilor din fruntea tarii care au adus tara la picioarele marelui licuriciu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger