AcasăNewsPuteri sporite pentru poliţiştii locali din București. Ce schimbări vor fi

Puteri sporite pentru poliţiştii locali din București. Ce schimbări vor fi

politiaPuteri sporite pentru poliţiştii locali din București. Ce schimbări vor fi

Problema parcării persistă de mulți ani în Capitală și nu pare să aibă rezolvare prea curând. Și totuși, Primăria Generală vine în întâmpinarea rezidenților care nu au unde să-și lase mașinile.

Astfel, a fost pus în dezbatere publică un proiect pentru modificarea hotărârii privind ridicarea parcate ilegal pe străzile din Capitală.

Potrivit proiectului, și polițiștii locali de sector ar putea să constate contravențiile și să dispună ridicarea mașinilor.

„Constatarea contravențiilor și aplicarea sancțiunilor principale din prezentul regulament, precum și dispunerea măsurii tehnico-administrative de ridicare se fac de către polițiștii rutieri din cadrul Direcției Generale de Poliție a municipiului București sau Secției Regionale de Poliție Transporturi București, de polițiști locali din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală și Control a municipiului Bucureșți, precum și de către polițiștii locali ai sectorelor 1-6”, este modificarea pusă în dezbatere publică, potrivit Mediafax.

Propunerea este făcută de consilierul general USR Nicorel Nicorescu.

„Având în vedere că marile bulevarde se află în administrarea PMB, dar Poliția Locală de sector tranzitează în desfășurarea activităților zilnice aceste zone, se pot implica direct în supravegherea parcărilor ilegale din zonele de supraveghere/administrare. Ne dorin ca șoferii să respecte legislația actuală, iar aceștia să folosească exclusiv parcările legale”, se arată în expunerea de motive.

author avatar
Andreea Vlad
541 afisari

3 COMENTARII

  1. Care parcari. Am solicita un loc d-asta care era liber. Nu mi-au raspuns. Aia de se cred politisti stiu sa scrie?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger