AcasăNewsPuterea isi recastiga majoritatea in Senat dupa trei ore

Puterea isi recastiga majoritatea in Senat dupa trei ore

Senatorul neafliliat Ion Toma (fost PSD) s-a inscris, luni, in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei, se arata intr-un comunicat UNPR. Evenimentul s-a petrecut la doar trei ore dupa anuntul senatorului Serban Radulescu privind plecarea sa din grupul PDL. Astfel, puterea isi redobandeste majoritatea, pe care, prin plecarea lui Radulescu, o pierduse.

Senatorul Ion Toma s-a inscris luni, 30 mai 2011, in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei. De profesie economist, Ion Toma a fost ales senator in Colegiul uninominal 2 din Circumscriptia electorala nr.30 Olt. Aflat la al doilea mandat in Senat, Ion Toma este membru al Comisiei pentru afaceri europene a Parlamentului Romaniei”, se arata in comunicat.

„Sunt un om de stanga si inscrierea mea in UNPR este un pas firesc. Am venit alaturi de colegii care au demonstrat ca stanga romaneasca nu si-a pierdut demnitatea. UNPR mentioneaza ca incepand de luni, Toma va activa in cadrul grupului UNPR din Senat.

Uniunea mentioneaza ca are in prezent 27 de parlamentari – 12 senatori si 15 deputati.

Senatorul Serban Radulescu si-a anuntat, luni, demisia din grupul parlamentar al PDL, afirmand ca face acest lucru „nu cu bucurie”, demersul sau ducand la pierderea temporara de catre coalitie a majoritatii in Senat.

 

author avatar
A.P. Redactor
196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger