AcasăNewsPuterea a decis: Alegeri locale in ultima duminica din octombrie 2012

Puterea a decis: Alegeri locale in ultima duminica din octombrie 2012

Puterea a decis impingerea datei alegerilor locale mai aproape de alegerile parlamentare. Mai exact, alegerile locale ar urma sa aiba loc, anul viitor, in ultima duminica din luna octombrie, scrie dcnews.ro

Prim-vicepresedintele PDL Roberta Anastase a declarat, luni, ca singura soluie posibila constitutional pentru comasarea alegerilor este aceea de a aduce alegerile locale catre cele parlamentare, aratand ca in coalitie nu s-a discutat propunerea PSD de organizare de alegeri legislative anticipate.

Si prim-vicepresedintele PDL Teodor Baconschi declara ca ideea comasarii alegerilor este buna si ca ar trebui ca alegerile locale sa fie aduse spre cele parlamentare.

Ideea comasarii alegerilor a fost lansata de premierul Emil Boc, a doua zi dupa alegerile in care candidatul PDL Adrian Radulescu a castigat un loc de deputat de Mures.

Punctul de vedere al membrilor USL a fost exprimat recent de liderul liberal Crin Antonescu, intr-o conferinta de presa: “Suntem impotriva comasarii alegerilor de diverse tipuri, in speta comasarii alegerilor locale cu cele parlamentare”, dar ” suntem de acord si facem tot ce ne sta in putinta pentru alegeri anticipate parlamentare cat mai curand”.

USL respinge comasarea alegerilor, dar accepta anticipatele parlamentare

1.912 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger