AcasăNewsPustoaicele britanice isi pierd virginitatea inainte de 16 ani!

Pustoaicele britanice isi pierd virginitatea inainte de 16 ani!

Mai mult de un sfert dintre persoanele de sex feminin din Marea Britanie, cu varsta cuprinsa intre 16 si 24 de ani, si-au pierdut virginitatea inaintea implinirii varstei legale pentru acest lucru.

27 la suta dintre britanicele cu acea categorie de varsta recunosc ca aveau 15 ani sau mai putin de atat cand au intretinut relatii sexuale pentru prima data, informeaza Daily Mail. Una din opt persoane de sex feminin din aceasta categorie de varsta a avut cel putin zece parteneri sexuali, conform studiului.

In comparatie, numai 4 la suta dintre femeile din Marea Britanie cu varsta cuprinsa intre 55 si 64 de ani si-au pierdut virginitatea inainte de varsta legala. Procentul creste la 10% la femeile intre 45 si 54 de ani si la 14% la femeile intre 35-44 de ani.

Cifrele arata, totodata, ca 20% dintre britanicele cu varsta cuprinsa intre 16 si 24 de ani au luat pastila de a doua zi, in timp ce 60% dintre cele din categoria respectiva de varsta au marturisit ca nu au utilizat intotdeauna un mijloc de protectie. „Educatia sexuala din multe scoli a avut efectul de a dezinhiba copiii in ceea ce priveste comportamentul sexual, iar varsta legala este rar respectata, asa ca tinerii nu mai au nicio teama de procedurile legale” , a declarat Norman Wells, director al Family Education Trust.

 

author avatar
Ciprian Purice
417 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger