AcasăNewsPustiul care l-a imitat perfect pe Gigi Becali are o poveste de...

Pustiul care l-a imitat perfect pe Gigi Becali are o poveste de viata INCREDIBILA! Tatal l-a contrazis cu LOVITURI si vorbe grele

Mihai Stefan, pustiul care i-a lasat pe toti muti de uimire la Romanii au talent 2013, are o poveste de viata trista. Dupa ce le-a aratat juratilor cat este de bun in pielea lui Gigi Becali, baiatul a povestit ca tatal l-a contrazis cu lovituri si vorbe grele.

In relatarea pe care a facut-o, Mihai se considera cun “actor umil”, care nu s-a simtit iubit de tatal sau. Se pare ca doar mama l-a sustinut sa ajunga ce este astazi, in timp ce parintele nu a stiut altceva decat sa i se adreseze cu vorbe grele.

S-a nascut pe data de 18.02.1995, la Iasi, in cartierul Pacurari, intr-o familie de oameni simpli. Mama, asistenta medicala, tatal, politist de frontiera, au incercat sa faca tot posibilul pentru a nu-i lipsi nimic. Crescut si de bunicul lui de 67 de ani, baiatul a trait modest, fara a se bucura de telefoane sofisticate sau alte gadgeturi. Este mandru de educatia pe care a primit-o si a invatat sa se descurce singur, fara prea mare ajutor. Spune ca a avut o copilarie fericita, comparativ cu pustii din ziua de astazi care au smartphone-uri, dar sunt singuri si tristi.

Cand a avut nevoie de un sfat, doar mama i-a fost alaturi. In momentul in care a implinit 16 ani, tatal nu i-a urat nici macar „La multi ani”. La 17 ani, barbatul l-a pus intr-o situatie jenanta, cand a inceput sa rada de el de fata cu toti invitatii.

Spune ca a venit la Romanii au talent pentru a-i arata parintelui sau ca poate face lucruri marete. Pustiul care se ghideaza dupa deviza “Daca viata-i de vanzare, sa ne batem joc de ea”, vrea sa faca un mare show la emisiunea de talente.

 

author avatar
Anca Murgoci
662 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger