AcasăNewsPussy Power contra Trump Tower

Pussy Power contra Trump Tower

In timp ce Donald Trump se paruia in direct cu Hillary Clinton, femeile au iesit in strada, in plin centrul New Yorkului pentru a-i da cu flit candidatului republican pentru afirmatiile sale sexiste.

Numeroase  protestatare apartinand unor miscari feministe, studente, locuitoare din Manhattan s-au adunat in fata Turnului Trump pe Fifth Avenue pentru a-l ironiza pe  magnat. Alaturi de ele, un grup de barbati deghizati in pisici sau purtand masti Donald Trump caricaturale a venit sa le sustina. Sloganuri cat duiumul: ”Sa-l piscam cu buletinul de vot”, ”Jos labele, Partidul Republican”. De altfel, Partidul Republican, abreviat GOP (Grand Old Party) a fost rebotezat de femei ”Grand Old Pervert” sau ”Groping Old Party”. Protestatarele aveau pancarte inscriptionate ”Pussy Power”, ”Pussy Grabs Back”,  “If Trump thinks he runs this town, pussy came to shut it down!”sau ”In 8  noiembrie, pasaricile vor riposta”. Politia a stabilit un perimetru de securitate in timp ce masinile claxonau de zor pe Fifth Avenue. La un moment dat, protestatarii au format un lant uman la intrarea in Trump Tower, blocand intrarea din cladire. In New York, de 30 de ani fidel cauzei democrate, suporterii lui Donald Trump sunt putini iar cei 12 contramenifestanti care au venit sa combata ”detasamentul” Pussy Power nu au avut nici o sansa. Primiti cu ”Jos Trump”, sustinatorii republicanului l-au aparat pentru afirmatiile sale la adresa femeilor dand vina pe mass media ”manipulata” care urmareste doar ratingul.

Tom Hanks catre America: Esti mult mai gay ca inainte

Moderator de ocazie la emisiunea Saturday Night Live, celebrul actor a rostit un discurs in calitate de ”tata al Americii” catre ”fiul sau, poporul american”.

Actorul bate saua sa priceapa iapa

”Ca parinte  responsabil, cred ca e timpul sa avem o discutie”, a lansat Hanks. ”Ai trait destule schimbari, te simti anxios, divizat, ti-e frica de viitor. Dar, te asigur, totul va fi bine”, a urmat. ”Probabil ca ai observat ca ti s-a schimbat tenul, e mai intunecat. Stii, pentru o tara de imigranti ca tine, este chiar normal. De asemenea, esti mult mai gay ca inainte, si asta e cool!”, a estimat actorul. ”Insa ai prea multe arme, copile, ai intr-adevar nevoie  de toate puscoacele astea? Vei lua o decizie importanta in curand, sunt convins ca va fi cea buna, pentru ca vei alege cu creierul, si nu cu ce ai acolo, mai jos. Voi fi mandru de tine!”

Republicanii: Suntem in urma lui Hillary

Intentiile de vot in favoarea lui Hillary Clinton au atins cel mai inalt nivel de la debutul campaniei electorale, potrivit unei anchete ABC News, candidatul democrat avand 12 procente avans in fata lui Trump, depasind pentru prima data bariera de 50%, fata de 38% intentii de vot pentru adversarul republican. Trump isi pastreaza avantajul in randurile alegatorilor fara studii superioare. ”Suntem in urma”, a recunoscut directorul de campanie al republicanului, Kallyanne Conway, estimand insa ca inca ”nu s-au jucat toate cartile”.

author avatar
Tudor Borcea
309 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger