AcasăNewsPușcaș, înălțat de UEFA în primul 11 al Euro 2019. Reacția golgheterului...

Pușcaș, înălțat de UEFA în primul 11 al Euro 2019. Reacția golgheterului României

George Pușcaș a fost numit de UEFA în echipa perfectă de la Euro 2019 U21 și este deja în atenția multor cluburi din Europa. Atacantul a fost golgheterul naționalei României, cu patru goluri la activ pe parcursul turneului.

Atacantul celebrând unul dintre golurile marcate la Euro 2019 U21

În ciuda onoarei primite, jucătorul lui Palermo a dat dovadă de o modestie neașteptată.  Fotbalistul de 23 de ani a declarat pentru www.frf.ro că „este meritul echipei, am arătat că merităm să fim între cele mai bune patru formații ale Europei la Under 21. Este o mândrie să reprezint România și cred că și alți colegi ai mei meritau să fie incluși în echipa turneului final”.

Pușcașul rămâne cu picioarele pe pământ

Prestațiile excelente ale vârfului selecționatei României de la acest Campionat European l-au făcut pe un jurnalist spaniol, Oier Fano Dadeba, să îl propună la Real Madrid. Întrebat despre ipoteza înaintată de gazetar și șansa de a ajunge la Real Madrid, George Pușcaș a admis că ar fi un vis.  „Un vis. Să o luăm ușor, să calc treptat pe urmele performanței că mai am de muncit, mai am de realizat, mai am de făcut multe chestii și dacă va fi să fie, în câțiva ani voi ajunge unde îmi doresc”, a spus George Pușcaș.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc