AcasăNewsPuşcărie pentru Angelina Jolie a Iranului

Puşcărie pentru Angelina Jolie a Iranului

Sahar Tabar a devenit cunoscută anul trecut după ce a postat pe Instagram o serie de imagini care o arătau după operaţii de chirurgie estetică, în încercarea de a semăna leit cu actriţa de la Hollywood. Femeia a fost arestată şi acuzată de “blasfemie”.

Sahar Tabar, a fost încarcerată la ordinul unui tribunal din Teheran însărcinat cu judecarea „faptelor ilegale culturale şi a corupţiei morale şi sociale”, a precizat agenţia de presă iraniană Tasnim. Ea se confruntă cu acuzaţii precum blasfemie, incitare la violenţă, obţinere de venituri prin mijloace necorespunzătoare şi incitarea tinerilor la corupţie. În mai multe imagini, femeia apare cu faţa extrem de emaciată, cu buze cărnoase şi cu nasul tras în sus. În altele, ea poartă un hijab are îi dezvăluie uşor părul şi are un pansament pe nas, pe care multă lume îl afişează la Teheran, unde rinoplastia este răspândită.

În fiecare an, zeci de mii de operaţii de chirurgie estetică sunt efectuate în Iran. Totuşi, imaginile publicate pe Instagram au fost mult retuşate pentru a o face să semene cu Angelina Jolie.  Instagram este singura reţea socială populară care este accesibilă în Iran, sunt oficial interzise Facebook, Twitter şi Telegram. (R.J.)

author avatar
National
960 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger