AcasăNewsPuscariasii castiga zeci de mii de euro in procesele cu Ministerul Justitiei

Puscariasii castiga zeci de mii de euro in procesele cu Ministerul Justitiei

Puscariasii se plang ca sunt prea multi in celule

Numai de la inceputul acestui an, magistratii Curtii Europene a Drepturilor Omului au dat dreptate mai multor detinuti romani, care au dat in judecata Ministerul Justitiei.

Puscariasii se plang ca sunt prea multi in celule

Peste 50 de puscariati au castigat deja prin decizii definitive si vor primi despagubiri materiale care depasesc si 10.000 de euro de caciula, dupa ce s-au plans de conditiile de detentie din celule, unde au gandaci si sobolani, dar in schimb lipseste apa necesara igienei personale.

Insa in majoritatea cazurilor, CEDO si-a motivat deciziile prin nerespectarea mediei europene de metri patrati ce trebuie asigurata unui detinut. Iar cum pe rolul instantelor internationale mai sunt alte cateva mii de procese, bugetul statului roman poate fi serios afectat de plata tuturor acestor despagubiri.

author avatar
Matei Gabriel
514 afisari

1 COMENTARIU

  1. Asta ne mai lipsea . Sa ii mai si platim pe infractori sa ne ierte ca i-am incarcerat . Dovada „inocenta studenta transatoare de oameni care considera ca ” inchisoarea este stresanta ” si ca „nivelul de cultura este scazut ” sau ca este vegetariana si adepta a nustiu carei secte ” .” Draga mea ” asasina fara constiinta si inima dar cand l-ai omorat cu sange rece pe acel om transandu-l ca pe un animal si indesandu-l in valize nu erai vegetariana si adventista si culta ? Ca nu prea parea .Acum vrei afara sa nu stresezi copilul facut cu un alt ” sfant ” . Dar la familia decedatului te-ai gandit ? N-o fi stresata si satula de ipocrizia si tupeul tau ? Dupa mine iti dadeam drumul din inchisoare cand invia mortul .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger