AcasăNewsPusca laser care ucide de la un kilometru

Pusca laser care ucide de la un kilometru

Fara zgomot si nedetactabila, arma are o singura hiba: costa 13.000 de euro

Producatorul chinez ZKZM a anuntat producerea unei arme a viitorului, dezvoltata de catre Institutul de optica si de mecanica de precizie a Academiei chineze de stiinte din Xian (nord)

Fara zgomot si nedetactabila arma are o singura hiba costa 13000 de euro

Gratie unui fascicul de energie invizibila, aceasta noua arma poate strapunge obiecte si poate provoca carbonizarea instantanee a pielii si tesuturilor umane. Si asta de la un kilometru distanta. In ciuda faptului ca este o arma mortala, ea  ramane, pentru moment, clasificata de legislatia chineza ca arma neletala. Insa firma ZKZM a lasat sa se inteleaga ca va produce o gama speciala destinata tragatorilor de elita.In ce priveste aspectul, desi este un pistol, arma seamana mai degraba cu o pusca de asalt si cantareste 3 kg. Alimentata cu o baterie de lithiu-ion, poate trage o mie de ”focuri” pe incarcatura. Dar aceasta eficienta are un pret pe masura: costul de productie se poate ridica la aproximativ 13.000 de euro. In fine, datorita frecventei invizibile si la faptului ca nu produce absolut nici un zgomot, pistolul poate fi destinat cu precadere pentru operatiunile speciale. Arma poate fi montata si pe vehicule sau roboti. Curat science-fiction!

author avatar
Tudor Borcea
395 afisari

2 COMENTARII

  1. Ce nu stie zmeul fatului i ca cel mai puternic laser din lume daca sparge o nuca de la 2 m costa o imparatie si se afla la Turnu Magurele Romania deci nu face cat o pusca ci cat o piata Tiananmen… Poate un laser de jucarie trecut prin lupe poate orbi de la 1 km.

  2. Vedeti unde duce lacomia , aka vinzarea a toate pentru bani ? Ne apropiem de vorba lui Marxs , cea cu vinzarea funiei .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger