AcasăNewsPurtatoare de vorbe a lui Trump, pazita de Secret Service

Purtatoare de vorbe a lui Trump, pazita de Secret Service

Incepand de miercuri, Sarah Sanders este pazita la usa casei de SPP-ul lui Trump. De regula, de protectia colaboratorilor presedintelui nu se ocupa Secret service.

Vineri 22 iunie, Sarah Sanders, purtatorul de cuvant al Casei Albe, a fost data afara dintr-un restaurant din cauza politicii presedintelui Donald Trump. Sanders va beneficia de o protectie speciala, o premiera.

Incepand de miercuri Sarah Sanders este pazita la usa casei de SPP ul lui Trump De regula de protectia colaboratorilor presedintelui nu se ocupa Secret service

Faptele au avut loc in restaurantul The Red Hen (in Lexington, Virginia) Stéphanie Wilkinson, patroana restaurantului, i-a cerut lui Sanders sa paraseasca locul. ”I-am explicat ca aici avem valori ce doresc sa fie aparate, precum cinstea si compasiunea”, a spus Wilkinson, adaugand ca, din punctul ei de vedere, Sanders serveste o administratie ”inumana si imorala” si ca nu poate primi un aparator al ”politicilor crude” ale lui Trump, mai ales separarea familiilor imigrantilor ilegali. ”Seara trecuta, proprietara de la Red Hen din Lexington, Virginia, mi-a spus sa plec pentru ca lucrez pentru presedintele Trump si am plecat politicos. Actiunile ei spun mult mai mult despre ea decat despre mine. Mereu incerc sa tratez oamenii, incusiv pe cei cu care nu sunt de acord, cu respect si voi continua sa fac asa”, a scris Sanders pe Twitter. Urmare a acestui incident, incepand de miercuri, Sanders beneficiaza la domiciliu de o protectie speciala: Secret service. Durata protectiei nu a fost specificata. Secret service asigura protectia presedintelui SUA, a vicepresedintelui, familiilor acestora, a fostilor presedinti, a Casei Albe si altor resedinte oficiale. Dar colaboratorii presedintelui, cum este cazul purtatorului de cuvant, nu beneficiaza de serviciile Secret service. Dupa incidenul de vineri, Donald Trump a reactionat numind restaurantul Red Hen ”murdar” si neprimitor.  “Restaurantul Red Hen ar trebui sa se concentreze sa isi curete acoperisul, usile si geamurile (are nevoie neaparat de o revopsire) in loc sa refuze sa serveasca o persoana minunata precum Sarah Huckabee Sanders. Eu am avut intotdeauna o regula, daca un restaurant este murdar pe afara, este murdar si inauntru”.

author avatar
Tudor Borcea
181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger