AcasăNewsPunctul de amendă, înghețat și la anul. Asociația Pro Infrastructură, reacție acidă....

Punctul de amendă, înghețat și la anul. Asociația Pro Infrastructură, reacție acidă. Pe cine „demolează”: „Ascund în continuare coasa după fiecare curbă mai periculoasă”

(sursa foto: Facebook/Asociația Pro Infrastructură)

Asociația Pro Infrastructură se arată cu totul nemulțumită de anunțul privind înghețarea punctului de amendă și în anul ce vine, la valoarea de 145 de lei.

Într-un mesaj transmis vineri, 25 noiembrie, pe Facebook, reprezentanții Asociației subliniază că, teoretic, punctul de amendă reprezintă 10% din salariul minim brut pe economie.

„Miercuri, Finanțele au anunțat că punctul de amendă rămâne înghețat și în 2023 la 145 de lei, încremenit în timp de la începutul lui 2017 chiar dacă, teoretic, el este 10% din salariul minim brut pe economie. La salariul minim brut actual, ar trebui să fie 255 lei, iar dacă acesta ar sări la 3000 lei de la 1 ianuarie 2023, punctul de amendă ar trebui să fie 300 lei.

Să ne mai mirăm că vreo 2000 de oameni mor anual pe drumurile noastre? Că suntem primii în Europa la acest capitol?”, susțin cei de la Asociația Pro Infrastructură.

Critici la adresa politicienilor, dar și a Poliției: Ridică din umeri

Oficialii Asociației îi critică dur pe decidenții din clasa politică, acuzându-i că sunt „fără scrupule și conștiință”, și susținând că e nevoie să se ia unele măsuri „nepopulare” – cum ar fi creșterea amenzilor. „Infrastructura rutieră proastă și șoferii inconștienți ne vor ține în top și în 2023. Politicienii fără scrupule și conștiință, dar cu girofar albastru și mari iubitori de voturi, cu larga participare a Poliției Române care ridică din umeri, ascund în continuare coasa după fiecare curbă mai periculoasă.

În van URLĂM de ani de zile să se ia măsuri nepopulare, dar necesare: creșterea amenzilor, pușcărie pentru faptele grave (precum intrarea intenționată pe contrasens pe drumurile cu parapet median), radare fixe și, bineînțeles, creșterea nivelului de siguranță a infrastructurii rutiere (de la 2+1 alternativ pe DN2 și până la separarea sensurilor pe bretelele bidirecționale în nodurile de autostradă).

Degeaba. Soluțiile de bun simț, logice, simple și eficiente pe care le cerem obsesiv de ani de zile stau la sertar și sunt tergiversate din motive stupide. Iar pe drum tronează nesimțirea, ilogica, bizoneala și moartea. Somn ușor, România!”, transmit reprezentanții Pro Infrastructură.

author avatar
Andrei Coman
177 afisari

4 COMENTARII

  1. Am tot avut fantezii sa sug o scula frumoasa inca de mic si chiar au fost cateva chestii in copilărie cu vreo 2 baieti dar nesemnificative: atingeri ,mangaieri si odata am lins putin capul sculii unui prieten. Acum am o varsta mai inaintata dar mi se spune ca inca arat bine, chiar daca nu mai am dinti in gura.
    Acum vreo 2 saptamani si avand o zi libera de la Kaufland, am inceput sa caut scule pe diverse site-uri si asa am dat de vreo 2 aplicatii gay unde am si facut cont. Am facut schimb de poze cu un tip foarte tanar si dupa ce l-am vazut i-am propus instant sa-mi rupa gura intr-un gang, pentru ca nu prea aveam unde. In fine fara prea multe vorbe ne-am dat întâlnire si am plecat. Deci cand l-am vazut, avea niste buze superbe si arata deosebit iar eu aveam niste emotii ca naiba de parca eu eram cel tanar. Am plecat spre un loc retras si dupa ce am ajuns i-am zis sa se intinda pe spate. Cu mana usor tremurand i-am dat pantalonii de trening jos si cu toate ca era culcata, aveam in fața cea mai frumoasă SCULA vazuta vreodata de aproape, nepurtand chiloți. Am luat-o ușor cu mâna si m-am aplecat incet cu gura pe ea. Aveam emotii mari dar vroiam sa o simt sa ii simt gustul. Asa ca am inceput sa o ling usor catre oute (care… ah ce superbe erau ) si inapoi in sus dupa care i-am luat-o ușor in gură. M-am jucat asa usor cu ea in gura invartind limba pe capul ei dar fara sa i-o belesc. Am observat ca incepe usor, usor sa i se întărească si am inceput incet sa i-o belesc cu gura in timp ce incepea sa geama incet. Cred ca nu apucase sa o spele bine pe capul ei pt ca avea un gust ușor sărat dar dulce aromat in acelasi timp si mi-a plăcut enorm. Chiar vroiam sa ii zic sa nu spele capul sculii ca sa ii simt gustul dar stiu ca nu i-am zis si cred ca ii placea si lui chestia asta, sa fie gustat, sau poate efectiv nu a avut unde pentru ca era student si era de mai departe. I-am supt-o pret de cateva minute dupa care m-a intrebat daca vreau sa mi-o suga si el. Bineînțeles ca da si dupa ce mi-a supt-o si el putin m-a intrebat daca vreau sa ne sarutam. Mi s-a parut totusi putin ciudat fiind vorba de diferența mare de varsta dar si el era foarte excitat si totusi dupa cum am zis arat destul e ok si mai tanar.

  2. ATENȚIE, PERICOL PEDOFILIC!!! ROG ADMINSTRATORII ȘI IT-IȘTII DE PE SITE SĂ RAPORTEZE LINKUL CATRE POZA CU PORNOGRAFIE INFANTILĂ ȘI PEDOFILIE PUS DE BOLNAVUL PSIHIC ȘI PEDOFIL *BARBU GHE* LA ARTICOLUL CU EOLIENELE!
    (**POZA CU MINE ȘI NEPOTUL MEU ÎN ANII 90**)
    SE POATE AFLA IP-UL FOARTE SIMPLU, CA SĂ FIE AMENDAT ȘI TRIMIS LA PUȘCĂRIE ACEST GUNOI PEDOFIL!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger