AcasăNewsPuiu Popoviciu vrea sechestru pe averea lui Cristian Sima

Puiu Popoviciu vrea sechestru pe averea lui Cristian Sima

O firma controlata de oamenii de afaceri Puiu Popoviciu, Nicolae Badea si Radu Dimofte a cerut in instanta sechestru asigurator pe averea brokerului fugar Cristian Sima.

 

Puiu Popoviciu incearca sa recupereze 400.000 de euro

Tatika Investments Limited, o societate comerciala inregistrata in paradisul fiscal Cipru, controlata de dinamovistul Nicolae Badea si de vesnicii asociati Gabriel „Puiu” Popoviciu si Radu Dimofte incearca sa recupereze banii de la brokerul fugar Cristian Sima. Este vorba despre aproape 400.000 de euro, bani pe care Tatika Investments i-a oferit lui Sima pentru a fi investiti si care s-au „evaporat” odata cu disparitia brokerului.

Dinamovistul Nicolae Badea este partener de afaceri cu Popoviciu si Dimofte

In aceste conditii, reprezentantii companiei Tatika Investments au solicitat in instanta instituirea unui sechestru asigurator pe bunurile lui Sima, in speranta ca vor recupera prejudiciul.

Acuzat de inselaciune

Cristian Sima si-a lasat investitorii fara bani si a plecat din Romania

Fostul sef al Bursei din Sibiu (Sibex) a facut mai multe victime, printre care si fostii ministri Daniel Daianu si Catalin Predoi. Prima victima care a depus o plangere penala impotriva lui Sima a fost Monica Nistorescu, fosta sotie a jurnalistului Cornel Nistorescu, care a marturisit recent ca a transferat 100.000 de dolari in conturile lui Sima pentru a fi investiti, insa banii „au disparut”, ca si in cazul companiei Tatika Investments.

Radu Dimofte (dreapta) este prieten cu Popoviciu dinainte de 1989
Avocatii Tatika Investments au cerut sechestru asigurator pe bunurile brokerului
author avatar
Narcis Voica
2.655 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger