AcasăNewsPuiu Popoviciu, plesnit de Tribunalul Bucuresti

Puiu Popoviciu, plesnit de Tribunalul Bucuresti

Cu de la sine putere, fostul ginere al demnitarului comunist Ion Dinca „Teleaga” a daramat cea mai veche cladire din zona zero a Capitalei. Este vorba despre fostul restaurant „Flora” al Casei Regale, de pe Soseaua Kiseleff nr. 39.

Asa cum „NATIONAL” a dezvaluit in exclusivitate, cei 4 000 de metri patrati au fost preluati de Puiu Popoviciu pe un pret de nimic, acesta  avand acum o oferta de 40 000 000 euro, doar pentru  terenul plin de balarii. Afaceristul intentiona insa sa construiasca aici un complex rezidential, numai ca  escroscheria i-a fost demascata de Tribunalul Bucuresti, care a decis ca monumentul istoric a fost demolat  ilegal.

Pe „sestache”

Terenul din Soseaua Kiseleff nr. 39 urma sa-i aduca lui Puiu Popoviciu un profit net de cateva zeci bune de milioane de euro

Prin preluarea la pret de o garsoniera a unitatii de stat COMALIMENT, Puiu Popoviciu s-a ales si cu propietatea din Kiseleff 39. Inca din 2005 a reusit sa treaca in PUZ constructia unor blocuri de lux, numai ca a fost intarziat de prezenta cladirii din 1894. Anul trecut, a ras-o insa de pe fata pamantului,  in baza avizului unei Directii fara competente. Iar Sorin Oprescu s-a facut luntre si punte pentru a-i da verde la demolare, cu doar cateva zile inainte de expirarea PUZ –ului si judecarea contestatiei. Iata insa ca Tribunalul Bucuresti a anulat buclucasa autorizatie nr. 345/ 926052 din 22.09. 2011, stopand astfel megaescrocheria de zeci de milioane de euro. Este acum randul procurorilor anticoruptie de a se ocupa de acest caz.

26. 09.2011 – „NATIONAL” a demascat demolarea ilegala a restaurantului Casei Regale

Pe langa celelalte cateva pe care Puiu Popoviciu le mai are in contul sau, redeschis recent la DNA.

author avatar
Catalin Tache
1.200 afisari

3 COMENTARII

  1. Cata rautate pe voi ziaristi. Are si omu un petec de pamant, dobandit cu truda si sudoare( e greu sa dai atata spaga) si voi tot ii cautati sa vedeti de unde au toate astea. Sunt multe matusi TAMARA. In rest numai de bine.

  2. Sa vedem ce urmare va avea decizia tribunalului dupa ce va fi atacata cu recurs. Greu de crezut ca rechinii (atat cei din afaceri cat si cei din politica) vor renunta asa usor la atata banet. Dar sunt sigur ca dupa ce se va asterne praful uitarii, pe locul respectiv (care este si in „coasta” resedintei amabasadorului SUA) va aparea exact ceea ce vor vrea cei „direct interesati”. Inca o data, praf in ochi pentru prosti!

  3. oamenilor treziti-va
    toate masinatiunile astea vor fi date uitari peste ani.
    Nepotii isi vor aminti de ele ca de Malaxa, Marmos bank si de alti bogatani ai trecutului
    Faceti oamenilor maturi diferenta
    Vreti ca tara sa fie a noastra sau doar a unor lichele si noi sa traim ca fraierii doar istoria marcata de ei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger