AcasăNewsPuiu Hasotti, probleme cardiace inaintea sedintei de Guvern

Puiu Hasotti, probleme cardiace inaintea sedintei de Guvern

(foto: bzi.ro)

Puiu Hasotti, ministrul Culturii, a avut nevoie de ajutor medical dupa ce, inainte de a intra in sedinta de Guvern, a avut cateva palpitatii in zona inimii.

(foto: bzi.ro)

Ministrul Culturii, Puiu Hasotti, a acuzat, sambata, inaintea sedintei de Guvern, „intepaturi” in zona inimii, motiv pentru care a avut nevoie de ajutorul medicilor. In urma problemelor cardiace acesta, insotit de ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi, a iesit din Guvern.

Pe hol, cei doi s-au intalnit cu primul mnistru, Victor Ponta, pe care l-au anuntat de problemele de sanatate ale ministrului Puiu Hasotti.

„Vedeti ca intarzii putin, ma duc cu domnul Cepoi sa imi faca un control, ma inteapa inima”, i-a spus ministrul Puiu Hasotti premierului, conform realitatea.net.

Tinandu-se incontinuu cu mana in dreptul inimii, Puiu Hasotti a asteptat sosirea medicilor, in scurt timp la Palatul Victoria venind doua echipaje SMURD.

Dupa ce medicii l-au stabilizat si i-au facut cateva analizeze, ministrul Puiu Hasotti a plecat de la Guvern cu ajutorul autoturismului propriu.

author avatar
Ionut Zgimbau
246 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger