AcasăNewsPui de căprioară căzut într-un pârâu, salvat de pompieri în prima zi...

Pui de căprioară căzut într-un pârâu, salvat de pompieri în prima zi de Crăciun: ‘Bambi sau un alt fel de „Singur acasă”’

(sursa foto: captură video)

Pompierii din Petroșani s-au mobilizat, în prima zi de Crăciun, și au salvat un pui de căprioară ajuns într-o situație dificilă. Grație intervenției salvatorilor săi, „Bambi” a ajuns cu bine pe uscat. 

Chiar în prima zi de Crăciun, pompierii din Petroșani au sărit în ajutorul un pui de căprioară ajuns în situația de a avea nevoie de ajutor pentru a fi scos din apa foarte rece a unui pârâu în care căzuse și de unde nu mai putea ieși singur.

Pompierii s-au străduit să scoată cât mai repede din apă puiul de căprioară, așa că au folosit echipamentele din dotare special destinate unor astfel de intervenții. După ce salvatorii au reușit să-l aducă în siguranță la mal, animăluțul a fost dus în pădure.

Momentul în care „Bambi” a ajuns înapoi „acasă”, surprins în imagini

Bambi sau un alt fel de „Singur acasă

Ziua de Crăciun i-a adus unui pui de căprioară, poznaș și neatent, o experiență greu de uitat: a căzut într-un pârâu, cu apa foarte rece de unde nu mai putea ieși, malurile fiind abrupte și mult prea înalte pentru puterile lui.

Obișnuiți cu astfel de intervenții, pompierii Detașamentului Petroșani, folosind accesoriile utilizate pentru puii de căprioară neascultători, precum scări culisabile, corzi de salvare și prelate, l-au scos din apa aproape înghețată și l-au dus în siguranță acolo unde-i este locul… în pădure”, au transmis, între altele, repezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), duminică seară, într-o postare pe pagina de Facebook.

Sursa citată a făcut publice și câteva imagini cu momentul în care animăluțul a fost eliberat, în siguranță, pe uscat de către pompieri. Iată-le:

333 afisari

3 COMENTARII

  1. Reclamă mascată la smurd. Orice-ar face și oricît ar plăti nu-i mai spală o mie de ape.

  2. Asta îmi aduce aminte de Nicolae Labis cu a sa poezie sublima: Moartea Caprioarei. Ce mult am plâns, când am citit-o!
    Nicolae Labis a fost asasinat de slugile întunericului. Ca si Mihail Eminescu.
    Atunci ca si acum putem affirma, ca A FOST si ESTE TIMPUL ASASINILOR!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger