AcasăNewsPublicitatea la RTV incepe cu Ghita

Publicitatea la RTV incepe cu Ghita

Incropita pe picior de la bun inceput, Romania TV este plina de oameni cu idei, dar fara experienta, asa ca tot soiul de nefacute apar pe sticla acestui post.

De ceva timp, Romania TV, asa prea putin profesionista cum e ea, tine tara cu sufletul la gura, fiind singura televiziune care are acces la telenovela Sebi Ghita, omul disparut si necautat de nimeni care face dezvaluiri prin intermediul unor episoade-marturii plina de amanunte la adresa SRI, a sefilor acestei institutii, cum ar fi Coldea, dar si amuzante informatii despre alte persoane de mare importanta ale momentului ca, spre exemplu, doamna de fier a DNA-ului, Laura Kovesi. Dincolo de esenta acestui razboi mediatico-securist, tare interesant este cum anunta RTV un nou episod de la Ghita. Urmatoarele lui dezvaluiri sunt, in fapt, anuntate printr-un spot care apare primul in calupurile de publicitate. Ca si cand Ghita ar fi cumparat spatiu de reclama la propria televiziune ca sa isi faca publicitate. Ceea ce deschide noi perspective ale audio-vizualului carpato-danubiano-pontic. Pentru ca obiceiurile proaste se iau repede in Romania, ne asteptam ca Gusa sa isi faca reclama la Realitatea TV, Oancea la B1, Dan Voiculescu la Antena 3, si tot poporul roman la TVR, caci TVR News a disparut asa cum a a parut, din tarana…

author avatar
Catalin Dumitrescu
590 afisari

1 COMENTARIU

  1. Am vazut gestul mercenarei de la dna,aflata in sluja unei superputeri externe,chiar daca partenere strategice,cand,cu mana dreapta,si-a taiat partea din fata a gatului in semn ca ghita a fost sau va fi lichidat.Acest gest nu lasa loc de dubii,asa procedeaza mafia statala aflata la ordinele stapanilor externi,iar,daca ghita nu va mai aparea cu inregistrari,inseamna ca s-a dus dupa marta,condrea si ceilalti lichidati prin sinucideri sau accidente aranjate.Cel mai mare accident a fost acela,cand un mare afacerist roman,nestiind ca propria piscina nu mai are apa,s-a aruncat in cap de betonul bazinului secat de atata arsita.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger