AcasăNewsPSG rămâne fără Dani Alves, legendarul fundaș de bandă al Barcelonei

PSG rămâne fără Dani Alves, legendarul fundaș de bandă al Barcelonei

Brazilianul Dani Alves, fundaşul echipei Paris Sain-Germain care se află la final de contract, a anunţat pe reţelele de socializare că părăseşte clubul francez, după ce a refuzat prelungirea contractului.

Sursa foto Twitter

Presa fotbalistică speculează că Alves va ajunge în sfârșit în fotbalul englez, după ce a mai jucat în Primera Division (Spania),  Serie  A (Italia) și Ligue 1 (Franța), și că ar putea alege una dintre rivalele din Manchester, United sau City.

„Totul are un început, un mijloc şi un final, iar acum a venit momentul pentru a pune punct final aici”, a scris jucătorul în vârstă de 36 de ani pe contul său de Instagram, duminică. Acesta a ținut să își prezinte scuzele pentru eventualele greșeli comise și a precizat că a „încercat să dea tot ce avea mai bun”.

Alături de clubul francez, fundașul brazilian în vârstă de 36 de ani a cucerit cinci titluri: două campionate în 2018 şi 2019, Cupa Franţei 2018, Cupa Ligii 2018 şi trofeul campionilor 2017.

Fostul jucător al echipelor FC Barcelona şi Juventus Torino dispută Copa America cu naţionala Braziliei, fiind căpitanul echipei
care s-a calificat în sferturile turneului Copa America 2019 după ce a învins selecţionata statului Peru cu 5-0, sâmbătă, în Grupa A, pe Arena Corinthians din Sao Paulo. Căpitanul „Selecao” s-a aflat printre marcatorii.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
340 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger