AcasăNewsPSD=Partidul Surzilor Demagogi

PSD=Partidul Surzilor Demagogi

Adrian Nastase si Mircea Geoana ii dau dreptate lui Traian Basescu, omul considerat de Victor Ponta o adevarata mostra de demagogie, oportunism si minciuna.

In timp ce USL sta sa crape in mai multe judete, din cauza scandalurilor starnite de intocmirea listelor electorale, pesedistii transmit public mesaje care se bat cap in cap. Victor Ponta tuna si fulgera impotriva simplei existente a lui Traian Basescu, iar Mircea Geoana se trezeste apreciind gandirea actualului sef de stat, de exemplu. „Ideile  (lui Traian Basescu – n.r.) nu sunt neaparat rele, eu cred ca nu are cu cine sa le puna in practica”, filozofeaza Geoana, deplangind totodata si slaba calitate a ministrilor cu care este nevoit sa lucreze Basescu. Maestru in gafe, Geoana continua, afirmand ca o Romanie condusa de el ar fi trecut de asemenea “prin momente grele”, iar guvernul pe care l-ar fi format (daca ar fi castigat alegerile mai mult decat pentru o noapte) nu ar fi fost cu mult mai breaz: “Ar fi fost un guvern care ar fi furat mai putin si ar fi facut mai mult”. Scos definitiv din papuci de “Prostanac”, Ion Iliescu a sarit ca ars si a decretat ca PSD a pierdut pe mana lui Geoana toate alegerile din 2004 incoace. Mai mult, l-a invitat pe acesta sa se retraga din politica: “Sunt oameni care isi pierd uzul ratiunii in momente cruciale pentru viata societatii. Politica este echilibristica pe sarma. Cine nu are intelepciunea necesara, sa se lase, sa-i lase pe altii”.

 

Nastase, de acord cu Basescu si in dezacord cu Dragnea

Surprinzator (si in total conflict de opinie cu Victor Ponta), Adrian Nastase i-a dat si el dreptate lui Traian Basescu, in problema Rosia Montana. “In ciuda profundei divergente politice si ideologice pe care o am cu Traian Basescu, sunt de acord in privinta faptului ca, in aceste vremuri dificile, ar trebui sa folosim orice oportunitate economica pentru a crea locuri de munca si de a gasi noi surse de venit pentru bugetul de stat. Sigur, nu insa cu orice pret…”, scrie Nastase pe blog. Un Nastase care ii da peste nas si secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, care ameninta cu “demisia in grup din Parlament si boicotarea alegerilor” in cazul comasarii alegerilor. Demisia in masa a opozitiei doar ar oferi “portocaliilor” ocazia de a organiza (si castiga) alegeri pentru locurile lasate astfel vacante, avertizeaza Nastase, taindu-i elanul lui Dragnea.

author avatar
Simona Badulescu
479 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger