AcasăNewsPSD-ul, anunţ pe tema eliminării pensiilor speciale: Convocăm Parlamentul

PSD-ul, anunţ pe tema eliminării pensiilor speciale: Convocăm Parlamentul

Social-democraţii readuc în atenţia opiniei publice, vineri, subiectul pensiilor speciale.

Concret, acuzându-i pe liberali de neseriozitate şi demagogie, pe motiv că doar au spus că elimină aceste pensii, dar nu au şi făcut-o, reprezentanţii partidului condus interimar de către Marcel Ciolacu transmit ce paşi au de gând să facă în această privinţă: în primul rând să convoace o sesiune extraordinară a Parlamentului, iar în cazul în care liberalii vor face apel la CCR, social-democraţii vor veni cu varianta impozitării pensiilor speciale.

Mesajul transmis de social-democraţi sună astfel:

PSD VOTEAZĂ ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE
Convocăm Parlamentul în sesiune extraordinară pentru a face ceea ce este corect şi, în acelaşi timp, cerut de milioane de români: eliminarea pensiilor speciale!

Cei de la PNL îşi demonstrează încă o dată neseriozitatea: s-au lăudat că vor elimina pensiile speciale, dar nu au făcut nimic. Dacă voiau cu adevărat, le eliminau când şi-au angajat răspunderea. Asta arată că pur şi simplu NU vor!

Ne aşteptăm la orice din partea acestor demagogi şi o spunem răspicat: dacă PNL va ataca legea la Curtea Constituțională și dacă vor fi ridicate obiecții de neconstituționalitate, nu vom renunța și vom impozita pensiile speciale!”

365 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger