AcasăNewsPSD-ul, anunţ pe tema eliminării pensiilor speciale: Convocăm Parlamentul

PSD-ul, anunţ pe tema eliminării pensiilor speciale: Convocăm Parlamentul

Social-democraţii readuc în atenţia opiniei publice, vineri, subiectul pensiilor speciale.

Concret, acuzându-i pe liberali de neseriozitate şi demagogie, pe motiv că doar au spus că elimină aceste pensii, dar nu au şi făcut-o, reprezentanţii partidului condus interimar de către Marcel Ciolacu transmit ce paşi au de gând să facă în această privinţă: în primul rând să convoace o sesiune extraordinară a Parlamentului, iar în cazul în care liberalii vor face apel la CCR, social-democraţii vor veni cu varianta impozitării pensiilor speciale.

Mesajul transmis de social-democraţi sună astfel:

PSD VOTEAZĂ ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE
Convocăm Parlamentul în sesiune extraordinară pentru a face ceea ce este corect şi, în acelaşi timp, cerut de milioane de români: eliminarea pensiilor speciale!

Cei de la PNL îşi demonstrează încă o dată neseriozitatea: s-au lăudat că vor elimina pensiile speciale, dar nu au făcut nimic. Dacă voiau cu adevărat, le eliminau când şi-au angajat răspunderea. Asta arată că pur şi simplu NU vor!

Ne aşteptăm la orice din partea acestor demagogi şi o spunem răspicat: dacă PNL va ataca legea la Curtea Constituțională și dacă vor fi ridicate obiecții de neconstituționalitate, nu vom renunța și vom impozita pensiile speciale!”

365 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger