AcasăNewsPSD, suntat de parteneri la alegerile locale

PSD, suntat de parteneri la alegerile locale

PSD nu prea are loc la primariile de sectoare

Prin bunavointa colegilor liberali si conservatori din USL, fostul „partid-stat” de odinioara risca sa ramana fara primarii de sector.

PSD nu prea are loc la primariile de sectoare

Pe scurt, lucrurile nu stau deloc pe roze pentru PSD din moment ce liberalii afirma ca tot ei stau cel mai bine si in sectorul 6. Concret, situatia sectoarelor este aceasta: in 1 domina, desi fara voia lui Crin Antonescu, tot Andrei Chiliman. Sectorul 2 pare sa ramana „alocat” tot lui Neculai Ontanu, UNPR-ist cu acte-n regula la viitoarele alegeri.

Despre sectorul 3, inclusiv liberalii afirma ca este „complicat de castigat” contra lui Liviu Negoita. Si la sectorul 4 lucrurile sunt batute in cuie: ramane conservatorului Cristian Popescu Piedone. Povestea se incurca rau la 5, unde Victor Ponta a gasit de cuviinta sa si-l faca dusman pe Marian Vanghelie, actual (si viitor primar). Iar la 6, cum spuneam, PNL sta cel mai bine, prin urmare PSD-ului nu-i mai ramine chiar nimic.

author avatar
Simona Badulescu
188 afisari

2 COMENTARII

  1. Pai si normal ca PSD nu sta deloc pe roze.Si asta deoarece PNL a aratat mereu sa are oameni de calitate care isi pot face treaba foarte bine asa cum este si primarul sectorului 1 Andrei Chiliman…PSD-ul a pierdut mult si prin indeparterea de Vanghelie care a reusit catusi de putin sa se faca iubit chiar prin nossalanta lui…bine asta nu inseamna neaparat ca are sanse prea mari la un alt mandat…

  2. Pai si daca au sectorul 5 ce fac cu el? Oamenii aia nu s-au saturat si ei de cadoul pe care il tot face PSD si anume Vanghelie? Vanghelie este cauza care nu a lasat sectorul 5 sa evolueze, acela este un sector mort cu el la carma. Oameni precum Chiliman ar schimba radical sectorul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger