AcasăNewsPSD si-o cauta cu lumanarea

PSD si-o cauta cu lumanarea

Liviu Dragnea pare sa fi prins gustul protestelor!

Nici nu s-au stins de tot ecourile Ordonante 13 ca Liviu Dragnea si-o cauta din nou: s-a agatat ca scaiul de oaie de salarizarea unitara – subiect nefast prin definitie pentru orice guvern si partid aflat la putere.  

Liviu Dragnea pare sa fi prins gustul protestelor

In materie de salarizare, toate breslele bugetare sunt pe cont propriu. Ceea ce inseamna ca fiecare categorie a profitat de moment in functie de context si asa s-au ales norocosii cu salarii/sporuri de nabab, platite din bani publici. Castiguri periclitate in mod evident de orice trecere la o salarizare unitara, motiv pentru care toate guvernele care au incercat figura si-au luat-o pe coaja, la pachet cu partidele care le sustineau. Cum nimeni nu invata din greselile altora si prea putini din greselile personale, PSD-ul condus de Liviu Dragnea forteaza aceeasi nota in speranta ca va beneficia de recunostiinta dascalilor si profesorilor la viitoarele alegeri. Cel mai tare bate toba Dragnea, chit ca postura sa de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor nu-l implica in ciorba problematicei legi si mai sanatos ar fi sa se tina departe de ea. Nu de alta, dar pe langa sindicalistii nemultumiti au ridicat glas si functionarii publici, care reclama diminuarea veniturilor lor si ameninta cu proteste imediat dupa ciocnirea oualelor de Pasti. Colac peste pupaza, magistratii au dat si ei in fiert, ieri, la sedinta CSM, cand au sarit in capul ministrului Justitiei reclamand acelasi lucru: diminuarea salariilor. Reactiile functionarilor publici si ale magistratilor demonstreaza ca in sistemul bugetar exista caste privilegiate care nu vor renunta cu una, cu doua, la banii care le intra astazi in buzunare. Acestea vor lupta mai mult ca sigur pentru apararea ”drepturilor” lor, iar asta ii va face sa intre in coliziune cu PSD. Cu Liviu Dragnea in primul rand, care pare sa-si fi pierdut total simtul pericolului de cand a schimbat volanul Teleormanului cu carma tarii. Iar de aici la alte proteste si contestatii nu va fi decat un pas si uite asa isi bate Dragnea singur cuie in talpi.

author avatar
Simona Badulescu
362 afisari

1 COMENTARIU

  1. Astia cumpara voturile dar si notele propriilor copii la scoala pe banii bugetului! Cam asa lucra si Ponta cand era premier avand 2 copii la scoala.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger