AcasăNewsPSD: sectii diferite pentru europarlamentare si referendum. Anuntul facut de Draghici

PSD: sectii diferite pentru europarlamentare si referendum. Anuntul facut de Draghici

Chiar daca nu a fost inca facut un anunt oficial privind convocarea unui referendum pe justitie, in aceeasi zi cu europarlamentarele din 26 mai, pe fondul consultarilor ce au avut loc in ultima vreme la Cotroceni, discutiile pe aceasta tema raman la ordinea zilei.

Mai nou, s-a aflat dinspre tabara social-democrata, inaintea unei sedinte pe care Liviu Dragnea a avut-o, joi, la Parlament, cu primari si presedinti de consilii judetene, ca se ia in calcul varianta organizarii de sectii diferite pentru alegerile europarlamentare si, respectiv, pentru eventualul referendum pe Justitie. O confirma coordonatorul de campanie al PSD-ului, Mircea Draghici. „Legea nu ne permite decat sectii de votare diferite. Aduceti-va aminte ca atunci cand a fost organizat un referendum in paralel cu orice scrutin electoral au fost sectii de votare diferite”, a afirmat Draghici.

148 afisari

3 COMENTARII

  1. Incet , incet, incetinelllllll, comunistii parca isi pierd mintile si apeleaza la metodele inaintasilor lor din anii 1945 . Un lucru e cert. Au simtit ca romanii fierb iar referendumul o sa – i scoata din case pentru a protesta impotriva comunismului de tip rusesc pe care il demonstreaza in tot ce fac. Apoi mai e si manipularea cu PSD care horcaie , dar ii curata drumul lui Ponta , tot un comunist de tip rusesc care vrea sa transfere cat ma multi din partidul lui Dragnea si daca poate sa gverneze o Romanie de tip Columbia . Deja romanii si – au dat seama ca noul comunism rusesc se numeste CORUPTIA . Toti trebuie sa fure ca sa pot fi santajati.

  2. Anonim, opinez că ai o viață plină de nerealizări și singura ta plăcere era arestarea altora, nu contau metodele. Ți-a dispărut unică plăcere în viața și e supărare mare, năcaz…Vezi numai proști și hoți? Ești sănătos la cap? Veți pierde și veți fi și mai frustrați…….

  3. Stanica , vad esti tare in gura si ai un limbaj care se vrea moderat, dar va intrat in cur ca daca iese lumea la referendum este al doilea vot de blam dat voua comunistilor. Bine ma Stanica , cum iti imaginezi tu ca PNTcd mai reprezinta ceva , iar limbricul ala de Pvalache vrea musai sa vanda sediul vechiului PNT. Nu mai vorbim de ,,artistii ” de la verzi. Ce le – o fi promis militianul din Gratia- ce zici nume predestinat. Aceste doua partide ca si PNL sunt raclate din anii ‘ 90 cand erai tu pa grad. Cand auzi de Statele Unite ale Europei te ia ametelile. Veti disparea ca ciuma din alte secole. Asta ete Statica . Ai dat cu pulanul in Stefan cel Mare ? Sau jos pe Calea Victoriei…..Lasa- l pe anonim ca are dreptate .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger