AcasăNewsPSD se regrupează: Orban, chemat în fața Parlamentului

PSD se regrupează: Orban, chemat în fața Parlamentului

Ludovic Orban s-ar putea alege cu dosar penal

Senatul României îl va audia, săptămâna aceasta, pe premierul Ludovic Orban după scandaloasa declarație de la Zagreb, de la finalul săptămânii trecute. Anunțul a fost făcut de vicepreședintele Senatului Titus Corlățean, care a catalogat afirmațiile lui Orban drept dovadă că atât la Bruxelles, cât și în România a existat o acțiune pusă la cale de un sistem ilegitim de putere pentru „tranzacționarea intereselor de stat” în favoarea „intereselor de grup”.

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagludovic orban title=Ludovic Orban data wpil keyword link=linked>Ludovic Orban<a> s ar putea alege cu dosar penal

Mai mult, vicepreședintele Senatului suține că are chiar intenția de a sesiza autoritățile statului cu privire la infracțiunea de înaltă trădare. ”Ironia este cu atât mai mare, cu cât acum e posibil că Ludovic Orban să fi comis exact fapta de care o acuza anul trecut pe Viorica Dăncila, în legătură cu mutarea ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim”, a adăugat senatorul PSD. Premierul  a declarat că PNL a răsturnat guvernul Viorica Dăncilă ca să satisfacă interesele Partidului Popular European, prin numirea unui comisar european din partea liberalilor și nu a social democraților. ”Aceste declarații șocante și scandaloase ne spun, de fapt, că a existat un blocaj deliberat la Bruxelles, din partea liderilor PPE din Parlament și din Comisia desemnată, precum și o acțiune a sistemului de putere ilegitimă din România, care practic a tranzacționat interesele de stat ale țării noastre în beneficiul unor interese de grup”, a adăugat Titus Corlățean.

author avatar
Ramona Feraru
727 afisari

1 COMENTARIU

  1. Tovarăși ?…. mai aveți o vinere ! Ce Dumnezeu ? Trei (3) Blonde originale din vopsitorie v-au ..topit . Ce să mai .. rămâneți fără subiect și va trebui să scrieți ..pe bune direct despre Putina fără intermediari din psd ..uhu huuu , asta da grea ăncrecare , să greșească cineva că imediat vine spre el ”democrația pura și curată” sub formă de GLONȚ !!!
    Dezastrul e că toți boșorogii care încă mai îngână sovietivismul rămân acum fără obiect … Ce o să vă faceți tovarăși ? O lumânare vă aprind și eu , așa pentru o plecare luminată !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger