AcasăNewsPSD, reactie la cererea lui Iohannis: Doar vinovatii nu vor sa fie...

PSD, reactie la cererea lui Iohannis: Doar vinovatii nu vor sa fie cautati vinovatii!

Iohannis si Dragnea, „coabitati” cu japca

Dupa ce presedintele a iesit in fata presei spunand ca solutia nu este sa se caute vinovatul pentru legea recursului compensatoriu, cerand, totodata, Guvernului o „analiza profunda” si „sa vina urgent cu solutii” in aceasta chestiune, PSD-ul a reactionat la spusele lui Klaus Iohannis.

Concret, este vorba despre un mesaj postat pe pagina oficiala de Facebook a Partidului Social Democrat, in care il ataca pe presedinte, notand ca a promulgat legea recursului compensatoriu, fara sa o conteste la Curtea Constitutionala si fara sa o trimita la reexaminare.

Iata mesajul PSD:

„Iohannis nu vrea sa se caute vinovatii pentru efectele negative ale Legii Pruna privind recursul compensatoriu. Doar vinovatii nu vor sa fie cautati vinovatii! Iohannis a promulgat Legea Pruna a recursului compensatoriu, fara sa o conteste la Curtea Constitutionala si fara sa o trimita la reexaminare. Iohannis in geaca rosie protesta in strada sa nu se dea gratiere pentru detinutii non-violenti – solutia care rezolva problema aglomeratiei din penitenciare, fara a pune azi in pericol siguranta cetatenilor. Acum, Iohannis cere Guvernului solutii dupa ce Premierul Dancila a anuntat de aseara ca va veni cu solutii pentru a repara problemele Legii Pruna.”

author avatar
Andrei Coman
227 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger