AcasăNewsPSD, reactie dupa anuntarea intrebarilor: referendumul solicitat de presedinte pare lipsit de...

PSD, reactie dupa anuntarea intrebarilor: referendumul solicitat de presedinte pare lipsit de utilitate

Trei întrebări-cheie pentru Iohannis și USR: ”Acum, doar tăcerea îi unește!” (sursa foto: Facebook)

Pe langa comentariile pe care le-au facut reprezentanti ai formatiunii politice conduse de Liviu Dragnea,dupa ce s-au anuntat, de la Cotroceni, cele doua intrebari pentur referendumul pe Justitie convocat luna viitoare, in ziua europarlamentarelor, Partidul Social Democrat a emis un punct de vedere prin intermediul unui comunicat de presa.

“PSD este de acord cu intrebarile propuse la referendumul consultativ, pentru acestea existand de altfel un acord cvasiunanim, ele neraspunzand vreunei controverse din societate. In aceste conditii, referendumul solicitat de presedinte pare lipsit de utilitate si va reprezenta probabil o cheltuiala nejustificata din banii contribuabililor”, suna mesajul transmis de Biroul de presa al formatiunii social-democrate.

Amintim ca, orele trecute, purtatorul de cuvant al Presedintiei anunta ca la referendumul din 26 mai romanii sunt asteptati sa se pronunte prin DA sau NU cu privire la urmatoarele intrebari: “1. Sunteti de acord cu interzicerea amnistiei si gratierii pentru infractiuni de coruptie? 2. Sunteti de acord cu interzicerea adoptarii de catre Guvern a ordonantelor de urgenta in domeniul infractiunilor, pedepselor si al organizarii judiciare si cu extinderea dreptului de a ataca ordonantele direct la Curtea Constitutionala?”.

author avatar
Cristina Stefan
110 afisari

1 COMENTARIU

  1. Credem ca romanii au aceasta inteligenta de a proceda la a doua negare a comunismului si a liderului , militianul Dragunea, dupa neparticiparea la referendumul cu familia , venind in numar mare la referendumul pe tema justitiei ce se va organiza la initiativa lui Johannis. Acest pui de militian cu CV incarcat, poate sa ne dea lectii in a chinui taranii proprietarii de pamant, pentru a smulge acordul in a – si da pamantul sfant la ,,colectiv” condus de cei mai lenesi, betivi si rai tarani, care nu veneau cu nimic la ,,averea ” colectivului. Vezi actiunile aproape criminale desfasurate de tovarasul plotoner, tata lui Dragunea , Libiu fiind martor , ca orice copil curios, la schingiuirea taranilor pentru a ,,da ” pamantul ,primit de la domntorii tarii si muncit cu dragoste si daruire. Imi amintesc respectul din ochii soacrei mele , 91 de ani ,care , copil de oameni modesti, mama casnica , ingrijea 6 copiii iar tata ,,cheferist” , de cate ori povestea de vacantele petrecute la un ,,taran agricultor” fata de munca lui organizata si grea a pamantului, de curatenia caracterului dobandit din mosi stramosi pentru care a avut si are un respect nemarginit. Da , acesti stalpi ai Regatului Romaniei si a respectului fata de Regalitate erau chinuiti de plotoneru din Gratia, poate nume predestinat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger