AcasăNewsPSD pregătește două noi moțiuni simple: "Guvernul nu acţionează responsabil" (VIDEO)

PSD pregătește două noi moțiuni simple: „Guvernul nu acţionează responsabil” (VIDEO)

După ce zilele trecute au trecut de votul Parlamentului două moțiuni simple – la adresa miniștrilor Educației, Monica Anisie, respectiv Internelor, Marcel Vela, social-democrații au de gând să depună alte două astfel de inițiative vizând membri ai Cabinetului condus de către Ludovic Orban.

De această dată vor fi vizate domeniile Muncii și, respectiv, Dezvoltării, cu intenția declarată de a „trage niște semnale de alarmă”, din câte a precizat purtătorul de cuvânt al formațiunii, joi, într-o conferință de presă susținută la finele întrunirii Biroului Permanent Național interimar al PSD-ului. Adică ministerele pe care le conduc liberalii Violeta Alexandru și Ion Ștefan.

„Decizia este să depunem aceste două moţiuni. S-a început, în urma deciziei politice, se începe să se lucreze la ele, probabil că săptămâna viitoare le vom depune. (…) Din păcate, Guvernul nu acţionează responsabil, semnalele pe care le trage Parlamentul, care totuşi este autoritatea cu cea mai mare reprezentativitate şi instituţia cea mai importantă într-o democraţie, dumnealor nu ţin cont de nimic, domnul Cîţu a picat de vreo patru ori în testul Parlamentului, măcar din moţiune să vadă lucrurile pe care le fac prost şi să le corecteze în măsura în care mai pot, deşi mi-e greu să cred că o vor face”, a susținut senatorul Lucian Romașcanu.

Cât privește o eventuală intenție de a depunere și a unei moțiuni simple la adresa ministrului Sănătății, întrebat fiind în acest sens, purtătorul de cuvânt al PSD-ului a punctat că se „analizează” o astfel de posibilitate.

author avatar
Cristina Stefan
133 afisari

1 COMENTARIU

  1. EUGEN BEJENARIU propus de PSD sef comisie SRI din PARLAMENT.
    In timpul mineriadei din Bucuresti geal Ioniţă Botoș, șeful comandamentului Serviciilor Armatei, s-a ocupat pe 14 iunie 1990 cu încazarmarea, echiparea și hrănirea a circa 990 de mineri în două unităţi militare ale MApN de pe şoseaua Olteniţei din Bucureşti. Ajutoarele sale de nadejde au fost locotenenţii majori izmenarul pretins academician Gabriel Oprea şi veselaru -spalator de blide – Eugen Bejinariu, amindoi au condus asa zisi mineri la adresele partidelor politice istorice si alte locatii din Bucucureasti si ambii au devenit parlamentari pt “serviciile” criminale facute imotriva normalitatii. Tot cu ocazia mineriadei sediul Asociaţiei „21 Decembrie” din Bucureşti a fost luat cu asalt de 60 de ortaci, doar 4-5 dintre ei fiind mineri, restul cadre ale Batalionului 404 aparţinând DIA, echipaţi în mineri, cu căşti, lămpaşe şi bate, toate furnizate de locotenenţii majori izmenarul Gabriel Oprea şi veselaru Eugen Bejinariu, din dispoziţia geal Ioniţă Botoș, șeful comandamentului Serviciilor Armatei.
    Drept urmare a serviciilor făcute lui Ion Iliescu pe timpul mineriadelor din 1990-1991, Ilie Botoş peste noapte a fost facut magistrat militar de către unchiul său geal Ioniţă Botoș. În 2002 procurorul militar Ilie Botoş a fost numit si procuror șef-adjunct la Parchetul Naţional Anticorupţie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger