AcasăNewsPSD pregătește alte moțiuni simple: Nu am renunțat la ideea unei moțiuni...

PSD pregătește alte moțiuni simple: Nu am renunțat la ideea unei moțiuni de cenzură

La o zi după ce a trecut în Camera Deputaților moțiunea simplă pe care au inițiat-o la adresa ministrului Finanțelor, Florin Cîțu, social-democrații au anunțat, prin vocea purtătorului de cuvânt al formațiunii politice, faptul că pregătesc alte demersuri similare.

La începutul săptămânii viitoare urmează să fie prezentată în Parlament moțiunea simplă vizându-l pe Adrian Oros, ministrul Agriculturii. Dar deja sunt în lucru alte trei inițiative îndreptate împotriva altor trei colegi de-ai lui Oros din actualul Guvern: Marcel Vela, Nelu Tătaru și Monica Anisie. „Luni vom citi moţiunea împotriva ministrului Agriculturii şi, de asemenea, am început lucrul la alte trei moţiuni simple adresate Ministerului de Interne, Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Educaţiei”, a anunțat Lucian Romaşcanu, joi, într-o conferinţă de presă.

Mai mult, PSD nu exclude nici varianta depunerii unei eventuale moțiuni de cenzură la adresa Cabinetului Orban, o decizie urmând să fie luată, însă, în funcție de contextul generat de noul coronavirus. „Nu am renunțat la ideea unei moțiuni de cenzură, mai ales când vedem performanțele acestui Guvern total iresponsabil. Responsabilitatea, în schimb, de partea noastră este să nu punem țara în fața unei crize în timpul stării de alertă și în timpul în care care pandemia nu este sub control. Lucrăm la un program legislativ și la un program economic și imediat ce condițiile din țară o vor permite vom depune această moțiune de cenzură, firește trebuind să negociem acest lucru și cu alte forțe parlamentare, noi nefiind majoritari în acest moment”, a precizat Romașcanu, răspunzând unei întrebări.

author avatar
Cristina Stefan
239 afisari

2 COMENTARII

  1. Sunteti niste rahati care trebuie sa moara.Cu asa procent din urma cu 4 ani si sunteti calcati in picioare nu meritati sa va sustinem.

    • Care procent din urma cu 4 ani ? PSD e in cadere libera , se zbate sa se mentina la limita de 20 % din procente , coalitia s-a erodat , au aparut frictiuni si se platesc polite . In dec. 2016 , s-au prezentat la urne 7.323.368 de alegatori , procentul PSD a fost mare datorita ABSENTEISMULUI , d-aia se fandoseau cu 45,67 % in Senat si 45,47 in Camera Deputatilor . Acum traiesc din amintiri , se TOARNA SI sfasie intre ei si stau pregatiti cu valizele sa-i ridice DNA pentru mangleala cat au fost la butoane . Ce armasari sa mai sustii cand s-au imbolnavit de tarnafes si se balega pe coada , nu vede toata lumea ca ” sunt niste rahati care trebuie sa moara ” ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger