AcasăNewsPSD, ironii la adresa lui Bode: A găsit marea soluție - un...

PSD, ironii la adresa lui Bode: A găsit marea soluție – un drum forestier! Wow!

Varianta la care s-a gândit liberalul aflat în fruntea Ministerului Transporturilor pentru a mai scăpa de aglomerația de pe Valea Prahovei continuă să genereze comentarii. Și încă unele ce mustesc de ironie.

Ideea exprimată de ministru, ca alternativă la eterna aglomerație de pe DN1, și anume circulația pe un drum forestier, e tocată mărunt de social-democrați. „Soluția PNL pentru infrastructură: în loc de autostrăzi, drumuri forestiere! După ce Guvernul PNL a anulat toate procedurile parcurse de #PSD pentru Autostrada Comarnic-Brașov, a cărei construcție trebuia să înceapă în acest an, ministrul liberal Bode de la Transporturi a găsit marea soluție pentru descongestionarea traficului auto de pe Valea Prahovei: un drum forestier pe la Azuga! Wow!”, transmit social-democrații, miercuri. Reacția postată pe o rețea de socializare e ilustrat cu o poză cu un drum de lângă o pădure. Care să facă trimitere cât mai grăitor la concluzia mesajului PSD: „Și uite așa rămâne România de căruță! Dar nu e totul pierdut: căruța e cel mai ecologic mijloc de transport. Rezolvă așadar atât problemele de trafic, cât și pe ce cele de mediu și poluare! Că taxa de mediu o pun după anticipate…”

367 afisari

2 COMENTARII

  1. atunci mergeti pe autostrzaile lui Cuc,ala care rupea ;contracte;pt impresie artistica si pe alea suspendate pe care le-a hotul ala de Oprescu.vreti in trei luni ce nu ati facut voi in 20 de ani. caterinca asta faceti de 20 de ani psd-eilor.

  2. Nu vor exista niciodata autostrazi in colonia securista, peste Carpati. Asa suna ordinul. Vor fi diverse petice pe ici, pe colo. In rest, ramane cum s-a stabilit. Poate ati inteles acum de ce trebuia daramat guvernul PSD si bagat Dragnea la puscarie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger