AcasăNewsPSD îl vrea plecat pe ministrul Tătaru. Romașcanu: Trebuie să-şi dea demisia....

PSD îl vrea plecat pe ministrul Tătaru. Romașcanu: Trebuie să-şi dea demisia. Nu este prima şi nici singura minciună

Pornind de la catalogarea pe care a ales-o ministrul Finanțelor pentru reprezentanții PSD, la momentul dezbaterii moțiunii simple ce îl viza, – cea de „țepari”, purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, senatorul Lucian Romașcanu, a adus în discuție „cea mai rea ţeapă” – care ar fi fost dată medicilor din prima linie în lupta contra noului coronavirus, în contextul bonificației promise de guvernanți. Totul, pe motiv că „nici până în ziua de azi nu au primit banii”.

În acest sens, s-a aflat că social-democrații îl vor plecat din funcție pe ministrul Sănătății. „Există un anunţ al domnului ministru Tătaru cum că vineri s-ar fi dat banii către Direcţiile de Sănătate. Cum i-a dat? Pentru că ați spus cu puţine zile în urmă că nimeni, niciun spital județean și niciun spital nu au cerut, nu au trimis tabelele şi nu au cerut aceste sume. Este o minciună şi pentru asta domnul Tătaru trebuie să-şi dea demisia pentru că nu este prima şi nici singura minciună”, a susținut purtătorul de cuvânt al PSD, duminică, într-o conferință de presă.

Senatorul Romașcanu a adus ca dovadă a celor afirmate un exemplu de la Spitalul Bistriţa Năsăud, de unde un astfel de tabel – cu doctorii și personalul medical – ar fi fost trimis în data de 7 mai. „Am cerut tuturor Consiliilor Judeţene conduse de reprezentanţi ai PSD să ne spună dacă au trimis aceste solicitări. Până astăzi, am primit 21 de confirmări din cele 28 de Consilii Judeţene pe care PSD le coordonează. Deci nu mă îndoiesc că toţi au trimis, deci, domnule ministru Tătaru, mai atent în informaţiile din spaţiul public, pentru că până la urmă cei care pierd sunt cei care luptă cu adevărat împotriva acestui virus ucigaş”, a punctat Lucian Romaşcanu.

author avatar
Andrei Coman