AcasăNewsPSD il aduce pe Tony Blair la Bucuresti peste doua saptamani

PSD il aduce pe Tony Blair la Bucuresti peste doua saptamani

Tony Blair

Fostul premier britanic Tony Blair se va afla la Bucuresti peste doua saptamani, in 26 martie, la invitatia PSD.Anuntul a fost facut, luni, de catre Victor Ponta, care a precizat ca va sustine o conferinta impreuna cu Tony Blair in 26 martie, la Universitatea Romano-Americana, de la ora 18.00.

Tony Blair

De asemenea, liderul PSD a anuntat si ca la sfarsitul acestei saptamani va merge la Paris, la o reuniune a liderilor social-democrati de sustinere a candidatului socialist la presedintia Frantei, Francois Hollande. El a mai salutat si faptul ca in Slovacia ar urma sa fie instalat in aceasta saptamana un premier social-democrat. „Se pare ca se inmultesc, ceea ce este un semn foarte bun. Belgia, Danemarca, Austria, Slovacia…”, a mai spus Ponta.

Social-democratii fostului premier Robert Fico, castigatori ai alegerilor legislative de sambata din Slovacia, vor detine majoritatea absoluta in Parlament, potrivit rezultatelor definitive comunicate duminica de Oficiul national de statistica, relateaza AFP.

author avatar
Ciprian Purice
170 afisari

1 COMENTARIU

  1. cica va sta Tony Blair la vila super luxoasa a lui Felix Voiculescu turnatorul la securitate, pentru a i se arata se fac rapid milionari in Romania

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger