AcasăNewsPSD ii indeasa UNPR-ul pe gat lui Antonescu

PSD ii indeasa UNPR-ul pe gat lui Antonescu

Odata combinati prin mica publicitate cu uneperistii lui Gabriel Oprea, social-democratii au decis sa defileze public la bratul noilor parteneri.

Crin Antonescu trebuie sa–i aseze si pe uneperisti la masa USL

Dupa socul suferit la auzul vestii ca pesedistii si uneperistii s-au cunoscut mai bine si au deja o alianta mai mica, liderul liberal Crin Antonescu  este obligat mai nou  sa imparta zestrea electorala a USL pe din patru si nu pe din trei ca pana acum.

13 IULIE - ”National” dezvaluia in exclusivitate ca PSD si UNPR au incheiat Alianta de Centru Stanga. Fericitul eveniment era anuntat la mica publicitate

Potrivit unor surse liberale, uselistii au incheiat, mai de voie, mai de nevoie, un acord de guvernare si electoral cu UNPR. Prin urmare, din acest moment, USL va avea doua componete Alianta de Centru Stanga (PSD+UNPR) si Alianta de Centru Dreapta (PNL+PC) iar locurile pe liste vor fi impartite conform noii imbarligaturi politice.

Desi liberalilor, in frunte cu Antonescu, le pute rau incuscrirea cu ”tradatorii” uneperisti, frica de a pierde majoritatea in Parlament a reusit sa spulbere orice urma de ifose.  O teama justificata, daca tinem cont de faptul ca un numar semnificativ de senatori si deputati ai puterii au dat bancile parlamentare pe fotolii confortabile de primari sau presedinti de CJ. La asta se adauga si noua pozitionare a UDMR, care tinde sa tina partea democrat-liberalilor, dar si obiceiul minoritatilor (altele decat cea maghiara) care voteaza in functie de interesul propriu. Asa stand lucrurile, liberalii si Crin Antonescu nu mai au alta solutie decat sa-i primeasca pe uneperisti cu bratele deschise in USL.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
825 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger