AcasăNewsPSD e dus cu pluta. In Delta, pentru impartirea colegiilor!

PSD e dus cu pluta. In Delta, pentru impartirea colegiilor!

Constienti de faptul ca repartizarea colegiilor se va lasa cu scandal, liderii social-democrati iau in calcul organizarea Comitetului Executiv National intr-un loc de unde sa nu razbata urletele si zicerile de mama.

Pesedistii ar putea sa-si regleze conturile pe puntea unui hotel plutitor

In perioada 14-15 septembrie, pesedistii o vor arde ”undercover” , cu stuf si papura in cap, intr-o zona ferita de ochii curiosilor.

Liderii PSD au convocat Comitetul Executiv pentru 14-15 septembrie, uitand sa precizeze unde va avea loc reuniunea

Cel putin asa sustin surse din cadrul partidului, care ne-au declarat ca reuniunea Comitetului Executiv National ar putea sa se desfasoare fie la Techirghiol (judetul Constanta), fie la Murighiol (judetul Tulcea). ”Nu este exclus ca sedinta sa se tina in incinta unui hotel plutitor,  pe un canal izolat din Delta”, au mai  afirmat sursele cu pricina, precizand insa ca decizia finala urmeaza sa fie luata in cursul saptamanii viitoare. Ce-i drept, nu este pentru prima data cand pesedistii aleg sa-si  faca ordine in partid departe de  presa si de adversari. In august 2010, Victor Ponta si-a invitat vicepresedintii la o ”intalnire informala” tot in Delta si tot intr-un hotel plutitor.

UNPR, principala problema a PSD

De aceasta data  insa, social-democratii nu se tem atat de faptul ca secretele partidului vor ajunge pe mana cui nu trebuie, ci de  discutiile aprinse care vor aparea in cadrul Comitetului Executiv  si care ar face deliciul opiniei publice. ”Sunt colegi care nu vor sa auda de intelegerea facuta cu  Gabriel Oprea si care sunt convinsi ca, odata ajunsi in Parlament, uneperistii vor trada din nou, alegand tot tabara lui Basescu”, a explicat un lider PSD.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
721 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger