AcasăNewsPSD Deva fulgerata din Kiseleff

PSD Deva fulgerata din Kiseleff

Fostul secretar general al PSD Hunedoara Radu Barb, unul dintre ”acarii Paun” in cazul esecului inregistrat la Deva

Esecul inregistrat de PSD la alegerile locale partiale din Deva a usturat rau conducerea social-democrata, dovada matrasirea in mai putin de o saptamana a echipei aflate in fruntea acestei filiale.

Fostul secretar general al <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a> Hunedoara Radu Barb unul dintre acarii Paun in cazul esecului inregistrat la Deva

Primaria castigata de liberalul Florin Oancea la un scor aproape dublu fata de cel obtinut de candidatul PSD este o umilinta greu de digerat. Ca urmare, conducerea centrala nu a mai pierdut timpul: a dizolvat conducerea locala (prezidata oricum de o interimara, Natalia Intotero) si a exclus/suspendat patru membri, printre care si secretarul executiv. De o suspendare de sase luni a avut parte si secretarul general al PSD Hunedoara  (filiala-mama a celei din Deva), Radu Barb. Miscarea o fi racorit poate unele spirite din sediul de la Kiseleff dar i-a si incins totodata pe pesedistii locali. Respectiv pe aceia care pun esecul inregistrat in fata PNL-ului pe seama strategilor si a candidatului impusi ”de sus”, implicit pe seama deciziilor ”gresite” luate de liderul national Liviu Dragnea. Fara doar si poate, PSD Deva se va dota in curand cu o noua conducere. Asta nu va duce insa automat si la prosperarea social-democratiei in Deva si nici la disparitia nemultumirilor legate de Dragnea. Mult mai probabil este in schimb ca liderul Liviu Dragnea sa se fi ales cu o noua filiala-problema in zona Deva/Hunedoara si asta dupa ce de abia reusise, cu ajutorul readucerii lui Sorin Grindeanu in echipa guvernamentala, sa inabuse ”spiritul critic” manifestat la adresa sa de pesedistii timiseni.

author avatar
Simona Badulescu
239 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger