AcasăNewsPSD depune plângere la CNCD împotriva lui Iohannis

PSD depune plângere la CNCD împotriva lui Iohannis

Departe de a se fi stins ecourile declarațiilor făcute de către președintele Iohannis – în speță ale acuzațiilor formulate de la Cotroceni la adresa social-democraților, chiar înaintea ședinței Senatului în care a fost respins proiectul privind autonomia Ținutului Secuiesc, care trecuse de Camera Deputaților, fiind adoptat tacit.

Liderul interimar al PSD – politicianul aflat în fruntea Camerei Deputaților – a ieșit din nou la rampă cu un mesaj, de această dată vineri după-amiază, în care aduce în discuție atât spusele președintelui cât și ceea ce consideră a fi incapacitatea actualului Executiv în a gestiona probleme curente. „Iohannis a vrut să acopere incompetența Guvernului PNL pe care îl conduce! De asta a avut acea ieșire necontrolată și mincinoasă legată de Ținutul Secuiesc!!! Cer SRI și SIE să dezmintă aceasta minciună grosolană a lui Iohannis!”, susține Marcel Ciolacu, într-o amplă postare pe Facebook, în care face referiri la numărul românilor aflați în șomaj tehnic sau rămași fără slujbă, lipsa unui plan al Guvernului privind relansarea economiei, dar și la problema părinților care urmează să revină la muncă, după ce se vor relaxa măsurile restrictive, dar care nu au cu cine își lăsa copiii acasă.

Totodată, Ciolacu îi cere „ferm” lui Klaus Iohannis „să vină cu dovezi clare, altfel toată lumea va înțelege că este o nouă minciună din seria celor pe care le-a lansat la adresa profesorului Străinu-Cercel sau pe tema redeschiderii școlilor din Franța”.

Liderul PSD vrea, de asemenea, să se întrunească, săptămâna viitoare, comisiile parlamentare de control SRI și SIE și „să convoace șefii serviciilor pentru a prezenta un raport oficial asupra informațiilor false enunțate în spațiul public de președintele Iohannis”.

Nu în ultimul rând, Marcel Ciolacu anunță că „PSD va depune o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării împotriva lui Iohannis pentru instigare la ură pe baza răspândirii de informații false”.

296 afisari

5 COMENTARII

  1. Mihail Gegea , membru PSD , sector 1 , Bucuresti , pe facebook : ” Marcel Ciolacu , esti cel mai prost presedinte de partid de la infiintarea FSN si pana in prezent ! URGIA CARE ESTE DEASUPRA TARII , ESTE DIN CAUZA UNOR SPECIMENE CA TINE , PONTA , TARICEANU SI MULTI ALTII ! Si , in calitatea infima pe care o am ( membru PSD Sector 1 ), iti doresc TIE SI TUTUROR TRADATORILOR PARTIDULUI SI AI TARII , sa muriti in cele mai mari chinuri . VOI SI TOT NEAMUL VOSTRU DE CURVE !”

  2. ba , la cncd e unul care a dat un interviu la bbc care a discriminat tot poporul roman si cine il trage la raspundere si il amendeaza????voi toti ati facut jocul asoc antinatinale udmr din care face parte chiar asta ,la care le ati dat drepturi de nu mai puteti nici respira daca nu va dau ei voie!!!!!!!!!!

  3. Sunt un pesedist cu vechi state , asa nu se mai poate , PSD-ul se duce de rapa , este o perpetuare la conducere de incompetenti si corupti . Pentru repararea imaginii partidului nostru si credibilitate , sa nu mai pozam in evanghelisti ( de la Vanghelie ) retrograzi si sa devenim crestini ortodocsi autentici cu frica de Dumnezeu . Propun pe doamna Ana Birchall la conducerea acestui partid ce se dezintegreaza , avem nevoie de o infuzie de inteligenta si bun simt , altfel PSD-ul o sa dispara , prin implozie , in infinitul de la radacinile universului . Treziti-va , nu e de joaca !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger